2019. március 26., kedd - Emánuel

Újra bérelhető az ikonikus irodaház

muller10 évig tartó teljes bérbeadottságot követően ismét kiadó az első, Budapesten épült irodaház. A Belváros elsőrangú sétálóövezetében, a Váci utca közepén található Zászlós Irodaház igazi ritkaság és egyedülálló lehetőség az irodapiacon. A 2019 első negyedévétől bérelhető épület kizárólagos bérbeadását a Colliers International iroda bérbeadási csapata végzi.

A Zászlós Irodaház a Fundamenta székhelyeként szolgált több mint egy évtizedig – mely tranzakció akkoriban szintén a Colliers közreműködésével jött létre. Az épület a legendás magyar építész, Finta József tervei szerint épült, jelenleg a német Müller csoport magyarországi leányvállalatának tulajdonában van. A Váci utca közepén, 8 emeleten és 7 000 négyzetméter bruttó bérbeadható területen elhelyezkedő irodaház a Petőfi Sándor utca felől megközelíthető mélygarázzsal rendelkezik.

Az 1980-as évek közepén épült, Magyarország nyugat felé való nyitásának jelképeként. Az épület lokációja ma éppen annyira a keresett és népszerű, mint amennyire az építésének idején volt. A kivételes műszaki specifikáció kiválóan állta ki az idő próbáját, és felveszi a versenyt az elmúlt öt év során elkészült számos budapesti irodaházzal. A Zászlós Irodaház ideális megoldást kínál mind a Budapest belvárosában maguknak központi irodát kereső nagyvállalkozások számára, mind a közepes méretű, legalább 1000 m2-es irodaterületet keresőknek. Az épület tökéletes munkateret nyújt az Y generációs munkavállalóknak, akik élvezik a kényelmes, egyszerű megközelíthetőséget és a kulturális, valamint nyüzsgő társadalmi életet.

A Zászlós Irodaház rövid sétatávolságra található mindhárom metróvonaltól és további sok tömegközlekedési lehetőségtől, valamint kényelmesen megközelíthető mind kerékpárral, mind autóval. Rengeteg étterem, kávézó, színház és egyéb szolgáltatás található mindössze pár lépésre az épülettől, míg a Dunapart is mindössze 2 perc sétával elérhető.

 “A mai irodapiacon nagyon nehéz találni olyan 7000 m²-es összefüggő irodaépületet, amely egyszerre alkalmas egy- vagy többérlős kialakításra is. 1999-ben a Fundamentát költöztettük be ebbe az egyedülálló épületbe, és hiszek benne, hogy az ingatlan kiváló közlekedésével és lehetőségeivel vonzó megoldás lesz olyan 3-4000 m²-es területet kereső cégek számára, akinél fontos szempont az irodaterület bővíthetősége is.” - mondta Michael Smithing, a Colliers International iroda bérbeadási üzletágának bérbeadó képviseleti vezetője.

(Forrás: Colliers International)