2024. április 25., csütörtök - Márk

Versenypiaci hírek

Két új igazgatóval erősít a DVM group – Fekete-Tóth Tímea és Csécsei Ákos vezeti a cég tervezési divízióját

2024-02-23 517

Átalakítja tervezési osztályának működését az integrált építészeti és építőipari szolgáltatásokat nyújtó DVM group. Az építészeti tervezés részleg élére Csécsei Ákost, a belsőépítészeti osztály vezetésére Fekete-Tóth Tímeát kérték fel az ügyvezető partnerek. A tapasztalt vezetők együtt fejlődtek a céggel, nevükhöz többszörösen díjazott, meghatározó projektek fűződnek. 

Magyarország egyik legnagyobb létszámú tervezőirodájának szervezetei átalakításával még magasabb szinten képes reagálni a hazai és nemzetközi ügyfelek megnövekedett építész-szakmai igényeire. Az optimálisan lehatárolt munkameneteknek köszönhetően jelentősen javulnak a tervezési csapatok közötti folyamatok, létrejöhet a magasabb szintű specializálódás a munkatársak között. A működési modell kettéválasztásával nemcsak a hatékonyságban történik pozitív változás, hanem lehetőséget biztosít arra is, hogy még versenyképesebb ajánlatokat kínálhassanak az ingatlanfejlesztők, a befektetők és a multinacionális vállalatok számára.

Fekete-Tóth Tímea, belsőépítészeti tervezési igazgató rendkívüli fegyelemmel és precizitással viszi végig a projekteket, melyet maximális kreativitással ötvöz. 

Építész tervezőművész diplomáját a Magyar Iparművészeti Egyetemen (MOME) szerezte, ahonnan belsőépítészeti diplomadíjjal távozott, amely egyben karrierjét is megalapozta. Pályáját ipari épületek tervezésével kezdte, már ebben a tízéves időszakban megtapasztalhatta a nagy projektek feszes munkamenetét, ugyanakkor mindig arra törekedett, hogy emberközpontú tereket alkosson akár egy indusztriális környezetben is. Színdinamika szaktervező mérnöki másoddiplomáját a Budapest Műszaki Egyetemen szerezte. A DVM grouphoz 2017-ben csatlakozott, alapépületi és belsőépítészeti munkák aktív résztvevőjeként, olyan különleges projektek fűződnek nevéhez, mint a 20.000 m2-es bp Budapest iroda, a WineHUB shop és étterem, a Dr. Rose Magánkórház megújult vendégforgalmi területei és a Steam Budapest étterem a Szervita téren. 

Tervezői filozófiája a megújulásban rejlik, lázas érdeklődéssel kutatja, hogy mivel tud újdonságot, innovatív megoldásokat létrehozni. Módszere kutatáson, funkció analízisen és a megrendelő igényein alapszik. Mindez rendkívül jól illeszkedik a cég saját fejlesztésű munkatér kialakítási tanácsadó szolgáltatásához, a DVM Discoveryhez, amely terület ezentúl irányítása alá tartozik. 

Csécsei Ákos, építészeti tervezési igazgató 2018-ban kezdte meg pályafutását a cégnél vezető tervezőként. Hazai és nemzetközi projektekben szerzett szakmai tapasztalatait kamatoztatva kreatívan és precízen vezeti projektjeit. 

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki Karán diplomázott 2005-ben, tanulmányai alatt a Leonardo ösztöndíjprogramnak köszönhetően kétszer fél évet tölthetett neves spanyolországi építészirodákban, az RCR Arquitectes és a Gras Architects nemzetközi csapatánk tagjaként. Később egy évet Londonban töltött, ahol tovább mélyítette tudását a kortárs, modern, nemzetközi építészetben. Építész tervezői és projektvezetői szakismereteit közismert magyar építészirodáknál sajátította el, ez idő alatt kulturális és közösségi középületek, sportlétesítmények, irodaházak, hotelek és lakóépületek tervezésében, valamint megvalósulásuk tervezői támogatásában vett részt. A DVM groupnál töltött eddigi több mint öt éve alatt olyan nagyvolumenű projektek elsőszámú vezetője volt, mint a zánkai Erzsébet-tábor teljeskörű megújítása, az Intercity Hotel Budapest kiviteli tervezése, valamint jelenleg futó munkái között található a Monori Center városnegyed léptékű fejlesztésének átfogó megtervezése, és a cég első saját fejlesztésű, tervezésű és kivitelezésű projektje, az Andor Liget lakópark. 

Alapító tagja és elnöke a 2006 óta fennálló közhasznú civil építészeti szervezetnek, az ÉK Egyesületnek, amelynek célkitűzése, hogy tevékenységével, szolgáltatásaival segítse a magyar építészeti kultúra színvonalának emelését, valamint az egyéni és kollektív alkotókészség kibontakozását.  Az egyesület több nemzetközi projektjével nyert el Erasmus+ Nívódíjat. Aktív tagja a Magyar Építész Kamarának, a Magyar Építőművészek Szövetségének, valamint egykori egyetemének urbanisztikai tanszékén diploma opponens. 

Kiss Ida, aki hét éven át vezette a DVM group tervezési osztályát továbbra is a cég kötelékében marad, fókuszáltan a nemzetközi ügyfelek területén számítanak kiemelkedő tudására, építészeti, belsőépítészeti és fenntarthatósági ismereteire.

I Forrás: epiteszforum.hu

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 


 

Olvasta?

Tipp

Időrendben

« Április 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Tartalom galéria

Totalcar Parkoló Parádé, 2024. április 28.

Totalcar Parkoló Parádé, 2024. április 28.

More details
Tájházak és Szabadtéri Múzeumok Napja, 2024. április 26-28.

Tájházak és Szabadtéri Múzeumok Napja, 2024. április 26-28.

More details
Városligeti Majális, 2024. május 1.

Városligeti Majális, 2024. május 1.

More details
Országos Diesel Találkozó, 2024. április 30. - május 1.

Országos Diesel Találkozó, 2024. április 30. - május 1.

More details
Komáromi erődfeszt, 2024. május 3-5.

Komáromi erődfeszt, 2024. május 3-5.

More details
Agility nap a Ligetben, 2024. április 28.

Agility nap a Ligetben, 2024. április 28.

More details
Az Év Boltja közönségszavazás

Az Év Boltja közönségszavazás

More details
Innováció a légi szállítmányozásban: egy új átvilágítási szolgáltatásnak köszönhetően könnyebb lehet a gyógyszerexport a légi szállítmányozásban

Innováció a légi szállítmányozásban: egy új átvilágítási szolgáltatásnak köszönhetően könnyebb lehet a gyógyszerexport a légi szállítmányozásban

More details
Hétvégi tippek, kulturális programajánló

Hétvégi tippek, kulturális programajánló

More details