2024. szeptember 16., hétfő - Edit

Versenypiaci hírek

Már nyomtató is elérhető a könnyített fizetési konstrukcióval

2024-09-05 428

A vállalkozások folyamatosan keresik az olyan fizetési lehetőségeket, amelyek mellett tőkeerősek tudnak maradni. Az egyik legújabb fizetési modell a BNPL, amely már olyan termékcsoportokban is megoldást nyújt, mint az irodai nyomtatók. Akár már 50 ezer forint tőkével új eszközhöz juthatnak a legkisebb cégek is. A TechOffice konstrukciója abban is újdonságot jelent, hogy a részletfizetési lehetőséget a társaság önerőből biztosítja.

A legtöbb vállalkozás folyamatos kihívásokkal, nem várt kiadásokkal szembesül a mindennapi munka során. A cégek számára viszont jellemzően drágán és bonyolultan érhetőek el a hitelkonstrukciók, pedig gyakran nem is banki hiteltermékre, hanem a cash-flow-t segítő, fizetési határidőt bővítő, fizetési rugalmasságot adó konstrukcióra lenne szükség. A BNPL (vásárolj most, fizesd később) konstrukció Magyarországon még újdonságnak számít és általában magánszemélyek élhetnek vele – legalábbis eddig így volt. A TechOffice az irodai eszközök közül a nyomtatókra BNPL konstrukciót indított kifejezetten magyar kkv-k számára.

Egy irodai nyomtató vásárlása is azok közé a beruházások közé tartozik, amelyre már nem kell, hogy egyszerre nagyobb összeget áldozzanak a cégek. A TechOffice az elsők között reagált a piaci igényekre és vezette be szeptember elsejétől a „vásárolj most, fizess később” lehetőséget ennél a termékcsoportnál.

„Általában a hozzánk forduló cégeknek, amikor ajánlatot kérnek, gyors megoldásra van szükségük, olcsón szeretnének nyomtatni, viszont azt az összeget nem minden esetben szeretnék rászánni egy összegben” – fogalmazott Tál Dávid, a TechOffice.hu alapítója. „Egy egyedi technológiájú EPSON üzleti nyomtató hosszú távon költségtakarékos, strapabíró, gyors, hatékony és a környezetet sem terheli. A Buy Now Pay Later (BNPL) lehetőség bevezetésével pedig most kedvező feltételekkel hozzáférhető. A vállalkozások díjmentesen tudnak 3 egyenlő részletben vásárolni” – tette hozzá.

Külső partner nélküli finanszírozás

„Szerettünk volna a piaci igényekre reagálni és könnyíteni partnereink mindennapi pénzügyi helyzetét oly módon, hogy megtakarítható az a díj is, amit egy külső finanszírozó felszámítana, így a konstrukció költségei sem kerülnek áthárításra az ügyfelek felé, a részletfizetési lehetőséget a társaságunk önerőből biztosítja” – hangsúlyozta Tál Dávid.

A TechOffice mindig élen járt az innovációk területén.

„Amióta a piacon vagyunk, 2017 óta, rengeteg újdonságot vezettünk be az egyébként is kedvezményes árú irodai nyomtatók világában. Az elsők között tettük elérhetővé a környezetbarát nyomtatást, az általunk kínált készülékek karbantartásmentesen, fenntartható módon működnek. Arra számítunk, hogy az új konstrukcióval a vevőink számát is növelni tudjuk, azt látjuk, hogy a piacnak erre szüksége van, különösen a mostani, nehéz gazdasági helyzetben.”

A cég teljeskörű segítséget nyújt a hozzá forduló vállalkozásoknak, a nyomtatóválasztó kalkulátornak köszönhetően megtudhatják, melyik az optimális készülék a számukra, a BNPL igénylése pedig egy könnyített előminősítést követően, nem jelent bonyolult banki procedúrát azt ezt választó cégeknek.

Zöld irodai megoldások

A nyomtatási technológia fejlődésének köszönhetően már az irodai tevékenységek ökológiai lábnyoma is minimalizálható. Egy minőségi irodai nyomtató használata segít csökkenteni az üvegházhatású gázok kibocsátását és az energiafogyasztást. A hő nélküli technológia előnye, hogy kontaktmentes, nincsenek cserélendő alkatrészek, ami tetemes mennyiségű veszélyes hulladéktól kíméli meg a Földet. Emellett a régebbi modellek ózont bocsáthatnak ki, ami a bőrön keresztül a szervezetbe jut, így hosszú távon bőr-, illetve légúti irritációt okozhatnak.

„Abban is segítünk, hogy megkönnyítsük az átállást a környezetbarát nyomtatásra partnereink irodáiban” – emelte ki Tál Dávid. „2025-re szeretnénk elérni, hogy a magyar társas vállalkozások legalább 10%-a könnyen üzemeltethető, költséghatékony és környezetbarát irodai nyomtatókat használjon.”

A TechOffice.hu a Buy Now Pay Later (BNPL) konstrukció bevezetése mellett díjmentesen vállalja a telephelyére eljuttatott, feleslegessé vált irodai készülékek megsemmisítését, a régi nyomtatót pedig beszámítják az új árába. A cég visszagyűjti az üres kellékcsomagolásokat is. A két konstrukció ráadásul összevonható, ami tovább csökkenti az egyszeri beruházási költséget, ezzel is javítva a vállalatok cash-flow-egyensúlyát.

| Forrás: TechOffice

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 


 

Olvasta?

Tipp

Időrendben

« Szeptember 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Tartalom galéria

A budapesti lakáspiac összeomlása? Az Airbnb titkos hatása, amiről senki nem beszél!

A budapesti lakáspiac összeomlása? Az Airbnb titkos hatása, amiről senki nem beszél!

More details
Robban az ingyenes szigetelési program Magyarországon

Robban az ingyenes szigetelési program Magyarországon

More details
Hatalmas magyar szállodaberuházás Hévízen

Hatalmas magyar szállodaberuházás Hévízen

More details
Egyre kedvezőbbek a hitelkártya ajánlatok a magyar piacon

Egyre kedvezőbbek a hitelkártya ajánlatok a magyar piacon

More details
FBI: milliárd dolláros károkat okoznak a kriptos csalások

FBI: milliárd dolláros károkat okoznak a kriptos csalások

More details
Olyan történt az ingatlanpiacon, amire évek óta nem volt példa

Olyan történt az ingatlanpiacon, amire évek óta nem volt példa

More details
Hogyan alakítják át az AI PC-k a vállalati IT-rendszereket?

Hogyan alakítják át az AI PC-k a vállalati IT-rendszereket?

More details
Újra HIFI SHOW Budapesten, 2024. október 19-20.

Újra HIFI SHOW Budapesten, 2024. október 19-20.

More details
Gen Z Fest, 2024. november 13.

Gen Z Fest, 2024. november 13.

More details