2024. március 19., kedd - József

Versenypiaci hírek

A felújított okostelefonokat értékesítő startup Magyarországon is elindítja szolgáltatásait

2022-09-28 598

Szeptember 28-án elindult Magyarországon a Rejoy.hu, a felújított okostelefonok új, biztonságos forrása. A világ négy vezető telefonmárkájának (Apple, Samsung, Xiaomi és Huawei) mintegy 300 különböző modellje érhető el nagyon kedvező áron a Rejoy.hu-n, a felújított telefonok újonnan indult piacterén. Ezek nem egyszerűen használt telefonok, a szigorú tesztelési- és alapos tisztítási folyamatot követően a cég 12 hónapos garanciát vállal mindegyikre. A Rejoy sikeres üzleti modellje már két országban bizonyította működőképességét, a cég pedig 8 millió eurós befektetést kapott az eMAG Ventures-től.

Szeptember 28-án elindult Magyarországon a Rejoy.hu, a felújított okostelefonok új, biztonságos forrása: a piacteret egy romániai startup, a Flip Technologies üzemelteti, amely kifejezetten használt és felújított okostelefonok online adás-vételére specializálódott.  A vállalat megbízásából készült felmérés szerint a magyar vásárlók számára az ár és a garancia a legfontosabb tényező, a Rejoy pedig mindkettőben jeleskedik, ezért látta meg a potenciált a magyar piacban.

A Rejoy.hu-n értékesített összes mobiltelefont szakemberek ellenőrzik egy 30 lépéses tesztelési folyamat során, és ha szükséges, javításokat is végeznek. Így a telefonok második esélyt kapnak, hiszen a felújított készülékek alig észrevehetően különböznek az új telefonoktól. Ugyanez nem mondható el az árkülönbségekről: azok a vásárlók, akik felújított telefont rendelnek a Rejoy-tól, jelentős összeget spórolhatnak egy új készülék árához képest, miközben a környezet megóvásából is kiveszik a részüket – hiszen vállalják, hogy új életet adnak egy-egy használt okostelefonnak.

A vásárlók nem kockáztatnak a felújított készülékekkel, mert a Rejoy 12 hónap garanciát biztosít minden általa értékesített okostelefonra – beleértve minden alkatrészt, így az akkumulátort is. A vásárlókat a Rejoy-nál is megilleti az elállás joga, így az újonnan vásárolt, felújított mobiltelefont a megrendelés kézhezvételét követő 30 napon belül visszaküldhetik (ingyenesen, futárszolgálaton keresztül), ha nem lennének elégedettek a készülékkel.

A Rejoy.hu-n közel 300 mobiltelefon (beleértve a különböző tárolókapacitású modelleket) érhető el ismert márkák (Apple, Samsung, Xiaomi és Huawei) kínálatából. A román és bolgár piacon már megvalósult több mint 100 ezer eladott telefon alapján a Rejoy-on keresztül eladott okostelefonok több mint 75 százaléka iPhone és Samsung okostelefon volt.

A Rejoy.hu-n elérhető telefonokat esztétikai állapotuktól függően négy kategóriába (Újszerű, Kiváló, Nagyon jó, Jó) sorolják,  azonban mindegyik készülék megbízható és magas minőségi színvonalat képvisel, ráadásul mindegyikhez jár a 12 hónapos garancia. A telefonok adatlapjain mindig megtalálhatók konkrét fotók is az adott készülékről.

Az Újszerű állapot azt jelenti, a telefont gyakorlatilag nem lehet megkülönböztetni egy vadonatúj telefontól – ám az ára jóval kedvezőbb. A Kiváló és a Nagyon jó állapot a legjobb ár-érték arányt kínálja, míg a állapotban lévő készülék is ugyanolyan jól használhatók, mint egy új telefon, de a használat apró nyomai láthatóak rajta.

A Rejoy.hu-n található összes okostelefon akkumulátorának élettartam-státusza 85% feletti, és kevesebb mint 600 feltöltési cikluson esett át. A töltési ciklusok száma azért rendkívül fontos, mert ez a legjobb mutatója egy akkumulátor “egészségi állapotának”. Azoknak az ügyfeleknek, akik még jobb akkumulátorokra vágynak, lehetőségük van arra, hogy bizonyos telefonokhoz vadonatúj telepet kérjenek alacsony felár ellenében – ami az ügyfelek körében népszerű lehetőség.

A Rejoy-on az emberek meglévő okostelefonjaikat is eladhatják, miután kitöltöttek egy rövid kérdőívet a készülék aktuális állapotára vonatkozóan. A modell és a készülék állapotától függően a Rejoy ajánlatot tesz a telefonra. Két lehetőség van: az eladó 1-3 munkanapon belül hozzájuthat a pénzéhez, miután a cég megkapta és letesztelte a készüléket, vagy megvárhatja, amíg a készüléket egy másik ügyfél megvásárolja. Az utóbbi lehetőség jobb árat kínál, és a Rejoy 30 nap után (banki átutalással) akkor is fizet, ha a készüléket  még nem adták el. A Rejoy a legjobb magyar futárcégekkel dolgozik, és ingyenes szállítást biztosít a magyar ügyfeleknek: a vásárlók a megrendelés visszaigazolásától számított átlagosan 1-3 munkanapon belül megkapják a megrendelt felújított telefont.  A Rejoy Magyarországon magyar nyelvű, online ügyfélszolgálatot is működtet, amely hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között érhető el e-mailben és a Rejoy közösségi platformjain (Facebook, Instagram) keresztül.

I Forrás: tozsdeforum.hu

 

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 


 

Olvasta?

Tipp

Időrendben

« Március 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Tartalom galéria

Megszólalt a Primark a boltnyitás időpontjáról

Megszólalt a Primark a boltnyitás időpontjáról

More details
Karrierváltás programozóvá: továbbra is keresettek a junior fejlesztők

Karrierváltás programozóvá: továbbra is keresettek a junior fejlesztők

More details
A népi megfigyelés szerint is közel a tavasz – Érdemes rá az autónkat is felkészíteni

A népi megfigyelés szerint is közel a tavasz – Érdemes rá az autónkat is felkészíteni

More details
Lázár Jánoshoz fordulnak a Duna Terasz Grande-lakások tulajdonosai

Lázár Jánoshoz fordulnak a Duna Terasz Grande-lakások tulajdonosai

More details
A jövő megérkezett – Vagyonkezelési Évkönyv, amely egyszerre értékel és prognosztizál

A jövő megérkezett – Vagyonkezelési Évkönyv, amely egyszerre értékel és prognosztizál

More details
Ez az arany fénylik!

Ez az arany fénylik!

More details
Matyó Húsvét, 2024.március 31 - április 1.

Matyó Húsvét, 2024.március 31 - április 1.

More details
PaintExpo, Karlsruhe, 2024. április 9-12.

PaintExpo, Karlsruhe, 2024. április 9-12.

More details
Hamarosan közvetlen tengerparti szállodavonat indul Budapestről az Adriához

Hamarosan közvetlen tengerparti szállodavonat indul Budapestről az Adriához

More details