2024. május 3., péntek - Tímea

Ingatlanpiac

Új kinevezések a WING-nél

2022-04-21 435

Három új vezérigazgató-helyettest neveztek ki a WING-nél: Martin János a lakó üzletág igazgatói pozíciója mellett a WING vezérigazgató-helyettesévé lépett elő, Mátray Csenge marketingkommunikációs igazgató a kommunikáció, a HR és a vállalati operációért felelős vezérigazgató-helyettesként dolgozik tovább, míg Sass Bence tranzakciós igazgató a nemzetközi üzletfejlesztés és befektetési tranzakciók vezérigazgató-helyetteseként folytatja.

Új tagokkal bővült a WING, a magyar ingatlanpiac egyik vezető ingatlanfejlesztő és -befektető cégének menedzsmentje, miután három új vezérigazgató-helyettest neveztek ki. Martin János a lakó üzletág igazgatói pozíciója mellett, a WING vezérigazgató-helyettesévé lépett elő, Mátray Csenge marketingkommunikációs igazgató a kommunikáció, a HR és a vállalati operációért felelős vezérigazgató-helyettesként dolgozik tovább, míg Sass Bence tranzakciós igazgató a nemzetközi üzletfejlesztés és befektetési tranzakciók vezérigazgató-helyetteseként folytatja munkáját.

Martin János 2008 óta dolgozik a WING-nél, kilenc évig stratégiai elemzőként segítette a társaság munkáját, míg 2017-től kezdve a cégcsoport lakóingatlan-fejlesztéseiért felel üzletágigazgatóként. Meghatározó szerepe volt a WING lakóingatlanokra specializált üzletágának, a LIVING-nek az elindításában és sikeres felépítésében. A LIVING 2018-as alapítása óta átadott, illetve jelenleg fejlesztés alatt álló lakásainak száma megközelíti az 1500-at, eladott lakásainak száma meghaladja az 1200 darabot. Közgazdász diplomáját a Pécsi Tudományegyetemen szerezte, azt követően befektetési banki területen tevékenykedett mielőtt a cégcsoporthoz csatlakozott volna. A Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) tagja. A lakó üzletág igazgatói pozíciójának megtartása mellett a WING egyik vezérigazgató-helyettesévé lépett elő.

Mátray Csenge 2001-ben csatlakozott a WING cégcsoporthoz és 2005 óta felelős a WING és az ingatlanprojektek marketingkommunikációs és PR tevékenységéért. A vállalati márka folyamatos építése mellett, számos irodaház és ipari ingatlan kommunikációját végezte, három bevásárlóközpont bevezetését vezényelte le, gyakorlata van szállodabevezetésben és 2018 óta irányította a WING lakómárkájának a LIVING-nek és az ernyőmárka alá tartozó lakóprojekteknek a marketingkommunikációs és PR tevékenységét is. A Budapesti Corvinus Egyetemen szerzett közgazdász diplomát, majd a Pharmavit gyógyászati divíziójánál, később a Győri Keksznél dolgozott marketing területen. Új pozíciójában a kommunikáció mellett, a HR terület és a vállalati operáció felsővezetői képviseletét látja el.

Sass Bence 2007-ben csatlakozott a WING-hez. A kezdetektől fogva a tranzakciós csapatban dolgozott, ahol a közelmúltig tranzakciós igazgatóként végezte munkáját. A WING-nél meghatározó szerepe volt a nemzetközi terjeszkedési stratégia kialakításában és megvalósításában, így többek között a piacvezető lengyel ingatlanfejlesztő, az Echo Investment többségi tulajdonrész-akvizíciójának lebonyolításában. 20 éves ingatlanbefektetési tapasztalattal bír, BA diplomáját a Budapesti Gazdasági Főiskolán, MBA diplomáját a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szerezte. A Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) tagja. A kinevezését követően a nemzetközi üzletfejlesztés és befektetési tranzakciók vezérigazgató-helyetteseként folytatja tevékenységét a WING-nél.

| Forrás: irodakereso.hu

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 


 

Olvasta?

Tipp

Időrendben

« Május 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Tartalom galéria

Cégmarketing trendek –  Legyünk jelen egyszerre mindenhol!  2024. május 30.

Cégmarketing trendek – Legyünk jelen egyszerre mindenhol! 2024. május 30.

More details
Megalkották az első magyar AI alapú éttermi asszisztenst

Megalkották az első magyar AI alapú éttermi asszisztenst

More details
Az akadálymentesség elengedhetetlen szempont az épületek tervezése során

Az akadálymentesség elengedhetetlen szempont az épületek tervezése során

More details
Nem tart még ott az ingatlanpiac, hogy árat lehessen emelni

Nem tart még ott az ingatlanpiac, hogy árat lehessen emelni

More details
A Balaton a legnépszerűbb a nyaralóvásárlók körében

A Balaton a legnépszerűbb a nyaralóvásárlók körében

More details
Jó hírek a logisztikában: hosszútávú előnyre tesz szert, aki az ergonómiába fektet

hírek a logisztikában: hosszútávú előnyre tesz szert, aki az ergonómiába fektet

More details
Hétvégi tippek, kulturális programajánló

Hétvégi tippek, kulturális programajánló

More details
Hamarosan a használt lakásokra is megjelennek az uniós energetikai elvárások

Hamarosan a használt lakásokra is megjelennek az uniós energetikai elvárások

More details
Nyolcmilliárd forintot lopnak el a magyar bankkártyákról évente

Nyolcmilliárd forintot lopnak el a magyar bankkártyákról évente

More details