2022. szeptember 28., szerda - Vencel

Ipar, logisztika

A piacvezető CTP nyerte Az „Év Raktárbérleti Tranzakciója” díjat

2022-09-23 162

Piacformáló és okos technológiai megoldások, partneri és közösségépítő szemlélet, minőségi és hosz-szútávú kapcsolatok, rugalmas és egyedi csarnokkialakítás, kiváló infrastruktúra és környezettuda-tosság – többek között ezeket kínálja a CTP bérlőinek

Sikerét a több mint 95%-os kihasználtság mellett egy új ingatlanszakmai díj is jelzi. A CTP Mana-gement Hungary Kft. JV Europe Zrt.-vel kötött megállapodását választották az „Év Raktárbérleti Tranzakciójának”. A díjat a Property Investment Forumon adták át.

Évről-évre nagy sikerrel rendezik meg a hazai ingatlanszakma aktuális kérdéseit, tendenciáit és lehetősé-geit bemutató konferenciát, ahol az előadások, kerekasztal-beszélgetések és workshopok mellett átadják a Portfolio Property Awards díjakat, egy szakmai zsűri által odaítélt, a legkiválóbb teljesítményeknek járó elismeréseket. A piac elmúlt 12 hónapjának legfontosabb eredményei közé bekerült a piacvezető ingat-lanfejlesztő- és kezelő CTP egyik üzletkötése is. A JV Europe Zrt.-vel kötött megállapodását választották az „Év Raktárbérleti Tranzakciójának”.

Minőség és megbízhatóság

A CTP a minőségi és hosszú távú együttműködésekben hisz. E filozófia mentén tervezi új fejlesztéseit és ez alapján állítja össze portfolióját. Célja a bérlői igények maximális kiszolgálása személyre szabott ki-alakításokkal és a legmodernebb technológia alkalmazásával úgy, hogy közben a környezetvédelmi szempontokat is érvényesíteni lehessen. Ebben a szellemiségben épült meg 2021-2022-ben a CTP Mana-gement Hungary Kft. legújabb beruházása, a 80 ezer négyzetméteres, három csarnokból álló CTPark Ve-csés logisztikai központ. Az új ipari létesítmény nemcsak megfelel a csúcstechnológia és a fenntartható-ság legszigorúbb követelményeinek, hanem példát mutat a jövő prémium kategóriás ingatlanjainak is. A CTPark Vecsés kapta meg először hazánkban és a közép-kelet-európai régióban is az ingatlanpiac leg-népszerűbb és legismertebb nemzetközi, szabványosított minősítését, a BREEAM legmagasabb, „Outstanding” fokozatát. Az okos épület energiafelhasználása optimális, köszönhetően a legmagasabb minőségű szigetelésnek, a speciálisan kialakított vízelvezető rendszernek, amit az esővízgyűjtő-tető táp-lál, a digitálisan irányítható vezérléseknek, vagy a hővisszanyeréses szellőztető rendszernek.

50 ezer négyzetméter is lehet egyedi és zöld

A JV Europe Zrt. az elsők között figyelt fel az új, egyedülálló ipari létesítményre. A korábban is a CTP bérlői között található nemzetközi gyártó- és exportcég, a Samsung gyár beszállítója a CTPark Vecsés területén bérelt ki egy 50 ezer négyzetméteres csarnokot, hogy korábbi három telephelyét most egy hely-színen összpontosítsa. A repülőtér közelében, két autópálya mellett fekvő ingatlan kiváló infrastruktúrá-val rendelkezik, zöld felületeinek, világítási rendszereinek, hulladékkezelésének köszönhetően környe-zetbarát, rámpa- és rakodófelületeinek köszönhetően pedig innovatív. A CTP a raktárcsarnok építésekor figyelembe vette a bérlő speciális biztonsági követelményeit is, hiszen az akkumulátorok gyártásához és tárolásához használt eszközök veszélyes anyagnak számítanak. Ennek megfelelően a raktárcsarnok ki-alakítása iparbiztonsági szempontok szerint történt meg.

„Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a CTP Management Hungary Kft. az előző évhez hasonlóan idén is átvehette a Portfolio Property Awards díjat, ami tovább erősíti társaságunk célját: élenjárónak lenni a hazai ipari ingatlanok fejlesztése területén úgy, hogy jövőorientált és fenntartható szemlélete példamuta-tó legyen mások számára is. Ezúton is gratulálunk minden további díjazottnak, akik teljesítményükkel jelentősen növelik az ingatlanszakma presztízsét.” – nyilatkozta dr. Gondi Ferenc a CTP magyarországi vezetője.

A CTP a logisztikai és ipari ingatlanok legnagyobb tőzsdén jegyzett tulajdonosa, fejlesztője és kezelője kontinentális Európában a bruttó bérbeadható terület szerint, tíz országon átívelő 9,5 millió négyzetméterével. A CTP az egyetlen befektető a régióban, amely teljes egészében BREEAM-tanúsítványt kiérdemlő kelet-közép-európai portfólióval rendelkezik. Továbbá, a CTP 2021-től szén-dioxid semlegeses működésre tért át, ami alátámasztja a fenntartható üzletvezetés iránti elkötelezettségét.


I Forrás: Üzleti Hírszerzés/ CTP

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 


 

Olvasta?

Tipp

Időrendben

« Szeptember 2022 »
H K Sze Cs P Szo V
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Tartalom galéria

Mik egy modern, digitális iroda kellékei?

Mik egy modern, digitális iroda kellékei?

More details
Új német boltlánc tört be Magyarországra: retteghetnek a versenytársak, a Pepco és a KiK?

Új német boltlánc tört be Magyarországra: retteghetnek a versenytársak, a Pepco és a KiK?

More details
Az ALDI nyerte el az „Év Diszkont Üzlete 2022” díjat

Az ALDI nyerte el az „Év Diszkont Üzlete 2022” díjat

More details
Gundel-díjak Gundival

Gundel-díjak Gundival

More details
Duna House: átalakul a legdrágább ingatlanok piaca

Duna House: átalakul a legdrágább ingatlanok piaca

More details
Digitális rezsicsökkentést ígér a hazai IT egyik vezető cége

Digitális rezsicsökkentést ígér a hazai IT egyik vezető cége

More details
A fővárosi garzonok eszméletlenül drágák

A fővárosi garzonok eszméletlenül drágák

More details
Sok a biztonsági teendő a kibertérben

Sok a biztonsági teendő a kibertérben

More details
Közösségi támogatás megoldást hoz a tartalomgyártóknak a magyar startup

Közösségi támogatás megoldást hoz a tartalomgyártóknak a magyar startup

More details