Nyomtatás

Zuschlag-per: Baráth Etele és Csiha Judit nem tud semmiről

2009-09-15 948
Baráth Etele és Csiha Judit, az MSZP országgyûlési képviselői nem tudtak arról, hogy – az elsőrendû vádlotthoz köthető civil szervezeten keresztül – 2006-os választási kampányukhoz pénz érkezett a párt alapítványától. Erről a két országgyûlési képviselő a Zuschlag-per...
...keddi tárgyalási napján vallott a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon. A választási kampányért felelős személyek tudtak minden finanszírozási részletről, de Baráth és Csiha tudomása szerint egy-egy millió forintot fordítottak minden képviselőjelölt kampányára – vallotta a keddi tárgyalási napon az egymás után meghallgatott két MSZP-s országgyûlési képviselő.

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség bûnszervezet tagjaként, különösen nagy kárt okozó, folytatólagosan elkövetett csalás bûntette és más bûncselekmények elkövetése miatt nyújtott be vádiratot Zuschlag János és 15 társa ellen. A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szerint a vádlottak fiktív civil szervezetek révén 75 millió forint állami támogatás jogosulatlan megszerzésében mûködtek közre. Zuschlag János, aki egykor az MSZP országgyûlési képviselője, a párt megyei szervezetének ügyvezető elnöke volt 2007. szeptember 21-től előzetes letartóztatásban van.
 
 
(Forrás: www.mno.hu)  
Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolódó elemek

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság