Nyomtatás

Deloitte Fast 50 – 2023 legdinamikusabban növekvő vállalatai

2023-12-04 515

Megjelent a Deloitte CE Technology Fast 50 idei listája, amely a közép-európai régió leggyorsabban fejlődő technológiai vállalkozásait mutatja be. A térség 16 országából, köztük Magyarországról is idén összesen több mint 400 vállalat pályázott az immár 24. éve futó programban.

Bár az elmúlt két évhez képest csökkent a növekedési ráta mértéke, az idei Fast 50 cégek által elért 1502 százalékos átlagos növekedési ütem még így is jóval megelőzi a 2020-as kiadásban mért 1460 százalékos értéket. A növekedési ráta a vállalatok által 2019 és 2022 között elért bevételein alapul, és egy olyan időszakot ölel át, amelyet egy globális világjárvány és jelentős geopolitikai feszültségek jellemeztek.

A Technology Fast 50 rangsor széles körben ismert, mint a közép-európai innováció és technológiai kiválóság egyik legfontosabb és leghitelesebb mércéje. Ahogy Dr. Kóka Gábor, a Deloitte Private közép-európai régiójának vezető partnere és a Deloitte Fast 50 program magyarországi vezetője mondja:

A teljes cikk: Deloitte Fast 50 – 2023 legdinamikusabban növekvő vállalatai

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság