2024. május 2., csütörtök - Zsigmond

Versenypiaci hírek

TOP 50 PR-es toplista is készül idén a marketingguruk rangsora mellett

2023-09-07 449

A legsikeresebb marketinges döntéshozók rangsora mellett új listával jelentkezik idén a Marketing&Média kommunikációs szaklap: PR- és kommunikációs szakemberek top 50-es listáját is közzéteszik, együttműködésben a Magyar PR Szövetséggel. Magyarország top kommunikációs guruinak listáit a hagyományoknak megfelelően a Marketing Summiton hozzák nyilvánosságra.

Bővített, kétszer 50-es rangsorban mutatja be idén a Marketing&Média Magyarország legsikeresebb kommunikációs döntéshozóit, szakembereit. A 2023-ban nyolcadik alkalommal összeállított „TOP 50 legsikeresebb marketingkommunikációs döntéshozók” listája mellett ugyanis elkészítették a PR- és kommunikációs szakemberek listáját is, szintén szakértői zsűri közreműködésével. A bővítésre Simon Krisztián, a Marketing & Média főszerkesztője szerint azért volt szükség, mert a szakmában sokan hiányoltak egy olyan önálló listát, amely megjeleníti a PR-t, és így megfelelő súlyt ad ennek a kommunikációs szakterületnek. Azt követően, hogy kialakult az önálló listához szükséges módszertani háttér, idén végre elkészülhetett a „TOP 50 legsikeresebb PR/kommunikációs szakemberek” rangsora.

Magyarország kommunikációs guruinak rangsorait, a Top 50 Marketingvezető és Top 50 PR/kommunikációs szakember toplistáját szeptember 14-én, a Marketing Summit díjátadóján mutatják be. Az esemény főszervezője a Magyar Marketing Szövetség, társszervezői a Positive Adamsky és a Marketing&Média szaklap, támogatói pedig az RTL Magyarország és az Atmedia.

TOP 50 legsikeresebb marketingkommunikációs döntéshozók

Idén nyolcadik alkalommal készítette el a legsikeresebb marketing-kommunikációs vezetők top 50-es listáját a Marketing&Média kommunikációs szaklap. A rangsort a szakmai szervezetek elnökeiből és a piac meghatározó ügynökségeinek vezetőiből álló zsűri szavazatai alapján állították össze.

TOP 50 legsikeresebb PR/kommunikációs szakemberek

A Marketing & Média új rangsorában a PR és kommunikációs ügynökségek, valamint a vállalati oldal szakemberei is szerepelnek. A PR- és kommunikációs szakemberek toplistáját a médiapiac meghatározó vezetői, főszerkesztők, szakértők és szakmai szervezetek képviselőiből álló zsűri szavazatai alapján állították össze. Szakmai partner a Magyar PR Szövetség, a megjelenés támogatója a Magyar Marketing Szövetség. A zsűrizés szempontja ennél a listánál is, hogy az adott szakember mennyire eredményes, sikeres a saját területén, mennyire számít véleményvezérnek, és hogyan változott a befolyása, elismertsége az utóbbi egy évben.

Marketing&Média „Top 50 Marketingvezető és Top 50 PR/kommunikációs szakember” listájáról

A Marketing&Media kommunikációs szaklap 2016 óta állítja össze a TOP 50 legsikeresebb marketingkommunikációs döntéshozók rangsorát. A Magyar Marketing Szövetséggel együttműködésben minden évben a Marketing Summiton mutatják be, hogy kik Magyarország TOP marketingvezetői. A rangsor a szakmai szervezetek elnökeiből és a piac meghatározó ügynökségeinek vezetőiből álló zsűri szavazatai alapján áll össze.

A Marketing&Media szaklap idén első alkalommal állította össze a TOP 50 legsikeresebb PR/kommunikációs szakemberek rangsorát. A lista összeállításában szakmai partner a Magyar PR Szövetség, a megjelenés támogatója a Magyar Marketing Szövetség. A rangsor a médiapiac meghatározó vezetői, főszerkesztők, szakértők és a szakmai szervezetek képviselőiből álló zsűri szavazatai alapján áll össze. A rangsorban szerepelnek a PR és kommunikációs ügynökségek, és a vállalati oldal PR és kommunikációs szakemberei is.

A zsűrizés szempontja, hogy az adott szakember mennyire eredményes, sikeres a saját területén, mennyire számít véleményvezérnek, és hogyan változott a befolyása, elismertsége az utóbbi évben.

www.mmonline.hu | http://www.facebook.com/mmonline.marketingmedia

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 


 

Olvasta?

Tipp

Időrendben

« Május 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Tartalom galéria

Cégmarketing trendek –  Legyünk jelen egyszerre mindenhol!  2024. május 30.

Cégmarketing trendek – Legyünk jelen egyszerre mindenhol! 2024. május 30.

More details
Megalkották az első magyar AI alapú éttermi asszisztenst

Megalkották az első magyar AI alapú éttermi asszisztenst

More details
Az akadálymentesség elengedhetetlen szempont az épületek tervezése során

Az akadálymentesség elengedhetetlen szempont az épületek tervezése során

More details
Nem tart még ott az ingatlanpiac, hogy árat lehessen emelni

Nem tart még ott az ingatlanpiac, hogy árat lehessen emelni

More details
A Balaton a legnépszerűbb a nyaralóvásárlók körében

A Balaton a legnépszerűbb a nyaralóvásárlók körében

More details
Jó hírek a logisztikában: hosszútávú előnyre tesz szert, aki az ergonómiába fektet

hírek a logisztikában: hosszútávú előnyre tesz szert, aki az ergonómiába fektet

More details
Hétvégi tippek, kulturális programajánló

Hétvégi tippek, kulturális programajánló

More details
Hamarosan a használt lakásokra is megjelennek az uniós energetikai elvárások

Hamarosan a használt lakásokra is megjelennek az uniós energetikai elvárások

More details
Nyolcmilliárd forintot lopnak el a magyar bankkártyákról évente

Nyolcmilliárd forintot lopnak el a magyar bankkártyákról évente

More details