Nyomtatás

ESG-szemlélet a pénzügyi ökoszisztémában

2023-09-06 551

A konferencián az ESG-megfelelés kapcsán egy-egy témát úgy elemzünk végig, hogy mindhárom szféra, azaz a befektetési, a banki és a vállalati szektor képviselői egy-egy kerekasztal-beszélgetés keretében járják körül az előttük álló kihívásokat és közösen keresik a lehetséges megoldásokat. A konferencia fókuszába az elérhető adatok minősége, mennyisége került, valamint az, hogy hol tartunk a Social és a Governance megfelelés vonatkozásában, vannak-e új fenntartható menedzsment irányok? Hogyan áll a nettó zéró kibocsátási cél ügye a banki hitelezésben? Mire számíthatunk a következő 10 évben? Hogyan hat az ESG-személet terjedése a részvényárakra, hozamokra, piacokra?

Rendezvényünket kiemelten ajánljuk befektetési alapkezelők felsővezetőinek, portfóliómenedzsereknek, elemzőknek, banki vezetőknek, a bankok ESG területért és zöldhitelezésért felelős vezetőinek, tőzsdei cégek és nagyvállalatok felsővezetőinek és ESG-felelőseinek, nyugdíjpénztárak, nagy ingatlanbefektető cégek vezetőinek. 

Időpont: 2023. szeptember 27. 09:00
Helyszín: Budapest, Gundel Étterem és Kávéház

Jelentkezési határidő: 2023. szeptember 22.

Jelentkezzen most! >>

Helyszín: Budapest, Gundel Étterem és Kávéház (1146 Budapest, Gundel Károly út 4.)

Programok >>

I Forrás: klasszis.hu

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság