Nyomtatás

Megvan Az Év Hotele televíziós verseny új győztese

2023-01-30 341

Véget ért a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szakmai támogatásával és az Interakció Produkció által szervezett televíziós közönségszavazás 5. évada. Az Év Hotele 2022 egy északkelet-magyarországi szálloda lett.

Az Év Hotele 5. évada 2022 augusztusában indult el, amiben 28 szálláshely szállt harcba, hogy elhódítsák a rangos díjat. Az 5 kielemelt turisztikai régió első két helyezettei jutottak be a januári döntőbe, ahol a nézők két héten keresztül szavazhattak kedvenceikre. A voksolás egy hete lezárult, a legjobbaknak járó díjakat pedig már át is adták, amit az RTL-en futó műsorban láthattak a nézők.

Az Év Hotele 2022 a sárospataki Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa****superior lett, amely a szavazatok 18%-át kapta. A rangos elismerésért járó díjat a győztes szálloda igazgatója, Bágyi Péter vette vette át Az Év Hotele műsor házigazdájától, Kecsmár Alexandrától

A teljes cikk: Megvan Az Év Hotele televíziós verseny új győztese

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság