Nyomtatás

Megjelent a legújabb Ingatlan Évkönyv

2022-05-18 646

Tizenötödik alkalommal jelent meg az Ingatlan Évkönyv az ingatlan.com csoport és Az Év Irodája kiadásában, amely az ingatlanpiac jelenét, általános tendenciáit és jövőképét mutatja be széleskörűen. Az idei kiadvány a környezettudatos fejlesztésekre koncentrál, hiszen a fenntartható megoldások az ingatlanszektorban is egyre nagyobb teret nyernek. Iránytű az ingatlanpiacon: minőség, tudás és teljes lefedettség.

Az Ingatlan Évkönyv idén jeles évfordulót ünnepel, hiszen immár tizenötödik éve mutatja be az ingatlanpiac jelenét, általános tendenciáit és jövőképét. Az ünnepi kiadás a korszellemnek megfelelően a fenntarthatóságra és a környezettudatos ingatlanpiacra koncentrál. Bár a pandémia még érezteti hatását, a magyar gazdaság és az ingatlanpiac új utakon indult el.

Szinte a világ valamennyi részén a legfontosabb téma a klímavédelem és a bolygón megőrzése az unokáink számára. A magyar ingatlanszektor szintén egyre nagyobb energiákat mozgósít, hogy a fenntartható megoldások az építőiparban és általában az ingatlanpiacon is egyre nagyobb teret nyerjenek. A zöld minősített kereskedelmi ingatlanfejlesztések, a zöld hitelekből megvalósuló lakásépítkezések, a zöld vállalati kötvényekből származó források, vagy éppen az ESG növekvő szerepe a befektetési piacon mind-mind azt a célt szolgálják, hogy megvalósuljanak a globális klímacélok.

A teljes cikk: MMegjelent a legújabb Ingatlan Évkönyv

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság