2024. október 16., szerda - Gál

Lakóingatlan

Elérte szerkezetkész állapotát a Magyar Ingatlanberuházó Zrt. Albion32 Társasház fejlesztése

2024-10-07 374

Újabb mérföldkőhöz érkezett az ingatlan-fejlesztő zuglói beruházása. Elérte legmagasabb pontját a beruházást lebonyolító Magyar Ingatlanberuházó Zrt. (MIB) Zuglóban épülő Albion32 lakóingatlan-fejlesztése, melynek keretében egy 160 lakásos lakópark valósul meg a főváros pesti oldalának egyik legnépszerűbb kerületében. A társaság által szervezett zöldmezős beruházás immár szerkezetkész. A lakásprojekt „A+” energetikai besorolású otthonokkal, modern hűtő-fűtő rendszerekkel és közösségi funkciókkal várja majd lakóit a jövőben.

A fejlesztést várhatóan 2025 végén adja át a fejlesztő.A Magyar Ingatlanberuházó Zrt. égisze alatt megvalósuló Albion32 lakópark az ütemtervet meghaladó gyorsasággal érte el szerkezetkész állapotát. Zugló legújabb, 160 lakásos komplexumát az ütemterv szerint 2025-ben adják majd át. A beruházás annak elkészülte után „A+” energetikai besorolású otthonokat kínál, olyan modern megoldásokkal, mint a mennyezeti hűtés-fűtés és az épület energiaellátását segítő, megújuló energiaforrásokat hasznosító technológia. A lakások változatos elrendezéssel, esetenként zöld tetőkkel és parkosított belső kerttel rendelkeznek, ezzel is biztosítva a fenntartható és kényelmes életteret Zugló központjában.

A kiváló tömegközlekedési kapcsolatokkal rendelkező Angol utcában felépülő lakópark kínálata a stúdiólakásoktól kezdve a penthouse lakásokig terjed. A magas színvonalú műszaki tartalom számos szolgáltatással egészül ki, így mindenki megtalálhatja a számára vagy családja számára legmegfelelőbb otthont. A modern homlokzat mögött csendes, parkosított belső kert található, ahol a lakók pihenésre és közösségi időtöltésre is lehetőséget kapnak. A zöldtetők és a modern építészeti megoldások révén a lakások nemcsak esztétikusak lesznek, hanem környezettudatosak is.

A korszerű energetikai és környezettudatos építészeti megoldások alkalmazása mellett a - 2021-ben megalapított - Magyar Ingatlanberuházó Zrt. működése megkezdésétől elkötelezett amellett, hogy megfizethető árú, minőségi lakóingatlanokat fejlesszen, nagy hangsúlyt fektetve a vevői igényekre és elvárásokra, valamint a piaci trendekre is.

Számunkra az egyik legfontosabb cél a fejlesztések tervezése és lebonyolítása során az, hogy a lakásaink sokrétű lehetőségeket nyújtsanak a Vevőink számára. Az Albion32 ingatlanjai ideálisak mind lakhatási, mind befektetési célra, annak köszönhetően, hogy Zugló gyorsan fejlődő, népszerű kerületként stabil értéknövekedést biztosít a jövőbeni tulajdonosok számára. Mindemellett úgy gondolom, hogy legyen szó befektetésről vagy saját célra történő vásárlásról, a kiváló ár-érték aránynak, a fenntartható technológiák alkalmazásának és a kedvező rezsiköltségeknek köszönhetően az Albion32 a piacon elérhető egyik legvonzóbb lakóprojekt Zuglóban” – emelte ki dr. Hüse István, a Magyar Ingatlanberuházó vezérigazgatója.

A MIB, amely alig néhány hónapja, idén júniusban adta át a Pünkösdfürdőn elkészült BudaBright lakóingatlanfejlesztését, bokrétaavatással ünnepelte meg a zuglói lakópark legújabb mérföldkövét, amely ünnepségen a beruházásban résztvevő alvállalkozók is részt vettek. Az eseményen a felszólalók kihangsúlyozták, hogy a fejlesztés szinte zökkenőmentesen haladt, az esetenként felmerülő problémákat pedig hatékonyan hárították el a résztvevő felek.

Az ingatlanberuházó az Albion32 projekt révén összességében immár több mint 70 ezer négyzetméter lakóparki ingatlanfejlesztést tudhat magáénak, emellett pedig további 300 ezer négyzetméter fejlesztés előkészítésén dolgozik Budapesten és több vidéki helyszínen is. A társaság folyamatosan keresi azokat a lehetőségeket, amelyekben valós értéket tud teremteni, illetve amelyek keretében elérhető áron tud a piac által elvárt minőségi és fenntarthatósági sztenderdeket minden tekintetben teljesítő lakóingatlan-fejlesztéseket megvalósítani.


A Magyar Ingatlanberuházó Zrt.-ről:

Az Indotek Group saját fejlesztésű lakóprojektjei révén jelen van a lakossági ingatlanpiacon is. Az Indotek Group 2021-ben hozta létre a Magyar Ingatlanberuházó Zrt.-t (MIB), amelynek célja, hogy olyan otthonokat teremtsen, amelyek nemcsak modernek és esztétikai szempontból vonzóak, hanem kényelmesek és praktikusak is a mindennapi életben. A megalakulásától kezdve a MIB – kiterjedt kompetenciáira támaszkodva –, a lakóingatlan-fejlesztéseken túl, az ipari- és logisztikai szegmensben, a szálloda-fejlesztésekben, továbbá a bevásárlóközpontok megújítása terén is számos jelentős projektet valósított meg. Ez idő alatt a fenntartható épülethasznosítás és értékmegőrzés gondolatát magáénak valló vállalat a régebbi ingatlanok funkcióváltását megcélzó fejlesztések meghatározó szakértőjévé vált.

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 


 

Olvasta?

Tipp

Időrendben

« Október 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Tartalom galéria

Hétvégi tippek, kulturális programajánló

Hétvégi tippek, kulturális programajánló

More details
Elkezdődött az Office Week!

Elkezdődött az Office Week!

More details
A magyar gazdaság történelmének eddigi legnagyobb tranzakciója valósult meg

A magyar gazdaság történelmének eddigi legnagyobb tranzakciója valósult meg

More details
Az okosvárosok jelenthetik a zöld megoldást

Az okosvárosok jelenthetik a zöld megoldást

More details
Egy világhírű magyar és német feltalálóban sok közös volt, az örökségük pedig megváltoztathatja a világot

Egy világhírű magyar és német feltalálóban sok közös volt, az örökségük pedig megváltoztathatja a világot

More details
Olympia: Új korszak a budapesti irodapiacon  

Olympia: Új korszak a budapesti irodapiacon  

More details
Magyar rekord: 237 berendezett konyhát és szobát állítottak ki egyszerre

Magyar rekord: 237 berendezett konyhát és szobát állítottak ki egyszerre

More details
Itt a vége: kivonják a forgalomból a magyarok kedvenc kekszét – minden háztartásban ott volt

Itt a vége: kivonják a forgalomból a magyarok kedvenc kekszét – minden háztartásban ott volt

More details
Hannover Messe, 2025. március 31. - április 4.

Hannover Messe, 2025. március 31. - április 4.

More details