2024. május 3., péntek - Tímea

Lakóingatlan

Két kategóriában is a legjobbnak bizonyult a WING az idei Real Estate Awardson

2024-03-04 517

Február 29-én immáron tizennegyedik alkalommal díjazták hazánk legnevesebb ingatlanpiaci szereplőit és projektjeit a 2024-es Real Estate Awards gálán. A díjátadó eseménynek a Pesti Vigadó adott otthont, ahol a WING az Év Tervezett Hotel Fejlesztése kategóriában a TRIBE Airport Hotel Budapest projekttel nyerte el a legjobbnak járó díjat, valamint az Év Fejlesztője kategóriában is a WING bizonyult a legjobbnak.

Újabb szakmai elismerésben részesült a WING, a Real Estate Awards-on, amely immáron tizennégy éve az ingatlanpiac egyik meghatározó eseménye. A versenyen olyan ingatlanpiaci cégeket és projekteket díjaznak minden évben, amelyek a szakma legjobbjaként formálják az irodapiacot és a munkáltatói kultúrát, valamint évről évre új értékeket teremtenek a hazai piacon. Az eseményt idén is a Pesti Vigadóban tartották meg, a február 29-én megrendezett átadón pedig a WING Év Tervezett Hotel Fejlesztése és az Év Fejlesztője kategóriákban nyert elismerést.

A Real Estate Awards a 2023-as év eredményeit és projektjeit díjazza. A WING a tavalyi évben az iroda, ipari és logisztikai, a szálloda és a lakó területeken is egyaránt aktív évet tudhat maga mögött. A cég 2023-ban átadta a Liberty több-funkciós projekt első ütemét, az East Gate Pro A2 elnevezésű ipari csarnokát és a ParkWest2 lakófejlesztését. Mindeközben pedig folytatódtak a Liget Center irodakomplexum, a HOP Technology Office Park, a repülőtéri Tribe hotel, a ParkWest3, a Kassák Terrace és a Le Jardin lakófejlesztések építési munkái is. A hazai jelenlét erősítése mellett a cégcsoport a nemzetközi színtéren is tovább terjeszkedett. Tavaly zárult le a WING többségi tulajdonszerzésének folyamata Németország egyik legelismertebb lakó- és kereskedelmi ingatlanokkal foglalkozó ingatlanfejlesztő cégében, a Bauwertben. A WING ezzel az akvizícióval, illetve a lengyel ECHO Investmentben már meglévő többségi tulajdonrészével a közép-európai ingatlanpiac egyik vezető ingatlanfejlesztő és -befektető vállalatcsoportjává vált. Jelenleg a cégcsoport a három országban összesen 5,17 millió négyzetméter alapterületű fejlesztett portfólióval rendelkezik.

Az Év Tervezett Hotel Fejlesztése kategóriában a WING a TRIBE Airport Hotel Budapest projekttel bizonyult a legjobbnak. Magyarország első, közvetlen terminál-összeköttetéssel rendelkező repülőtéri szállodája, az ibis Styles Budapest Airport Hotel szakmai elismeréseire és az eredményes működésére alapozva pedig egy újabb, szintén a WING fejlesztésében megvalósuló TRIBE hotel érkezik a repülőtérre, várhatóan 2025-ös átadással. Az új reptéri hotellel a TRIBE márka második egysége épül fel Magyarországon, a szintén a WING által fejlesztett Liberty vegyesfunkciós épületében elhelyezkedő TRIBE egység után. A márka élen jár a megfizethető áron elérhető, elegáns, funkcionális dizájnszállodák között. A hotel kibővített szolgáltatásait elsősorban az üzleti célközönségre, illetve az átutazókra szabja, és a vendégek maximális kényelmét helyezi fókuszba.

Mindemellett a WING több évtizedes fennállásának és kiemelkedő projektjeinek, fejlesztéseinek köszönhetően az Év Fejlesztő Cége kategóriában is a legjobbnak bizonyult.

***

 

A WING-ről

A WING a közép-európai ingatlanpiac egyik vezető, magántulajdonban lévő ingatlanfejlesztő és -befektető vállalatcsoportja, amely egyaránt meghatározó részesedéssel rendelkezik Németország, Lengyelország és Magyarország ingatlanpiacain. A WING többségi tulajdonában áll Lengyelország legnagyobb ingatlanfejlesztő vállalata, a Varsói Értéktőzsdén jegyzett ECHO Investment, illetve a vezető német lakó- és kereskedelmi ingatlanfejlesztő, a BAUWERT. Mindezek mellett a WING a magyar ingatlanpiac vezető ingatlanfejlesztő és -befektető cége. A WING Németországban, Lengyelországban és Magyarországon összesen 5,17 millió négyzetméter alapterületű fejlesztett portfólióval rendelkezik.

A társaságcsoport a közép-európai régióban tevékenykedő nagyvállalatok megbízható, hosszútávú partnere, stabil pénzügyi háttérrel bír, sikeres ingatlankötvénykibocsátó. A vállalat célja, hogy világszínvonalú és környezettudatos ingatlanfejlesztéseket valósítson meg, amelyek új funkciókkal, emberközpontú, élhető és inspiráló terekkel gazdagítják a környezetet és a közösségeket.

Az 1999-ben megalapított WING a magyar ingatlanpiac minden szegmensében aktív: az irodaprojekteken kívül portfóliójának részét képezik ipari, kiskereskedelmi, szállodai, valamint a lakóingatlanok. Működése alatt közel 750 milliárd forint értékű befektetést eszközölt ingatlanfejlesztésbe Magyarországon, amely összesen mintegy 1,35 millió négyzetméter alapterületű ingatlant fed le.

Bővebb információ: www.wing.hu

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 


 

Olvasta?

Tipp

Időrendben

« Május 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Tartalom galéria

Cégmarketing trendek –  Legyünk jelen egyszerre mindenhol!  2024. május 30.

Cégmarketing trendek – Legyünk jelen egyszerre mindenhol! 2024. május 30.

More details
Megalkották az első magyar AI alapú éttermi asszisztenst

Megalkották az első magyar AI alapú éttermi asszisztenst

More details
Az akadálymentesség elengedhetetlen szempont az épületek tervezése során

Az akadálymentesség elengedhetetlen szempont az épületek tervezése során

More details
Nem tart még ott az ingatlanpiac, hogy árat lehessen emelni

Nem tart még ott az ingatlanpiac, hogy árat lehessen emelni

More details
A Balaton a legnépszerűbb a nyaralóvásárlók körében

A Balaton a legnépszerűbb a nyaralóvásárlók körében

More details
Jó hírek a logisztikában: hosszútávú előnyre tesz szert, aki az ergonómiába fektet

hírek a logisztikában: hosszútávú előnyre tesz szert, aki az ergonómiába fektet

More details
Hétvégi tippek, kulturális programajánló

Hétvégi tippek, kulturális programajánló

More details
Hamarosan a használt lakásokra is megjelennek az uniós energetikai elvárások

Hamarosan a használt lakásokra is megjelennek az uniós energetikai elvárások

More details
Nyolcmilliárd forintot lopnak el a magyar bankkártyákról évente

Nyolcmilliárd forintot lopnak el a magyar bankkártyákról évente

More details