Nyomtatás

Még meg se nyitotta első üzletét itthon a Primark: máris csalók verik át a magyar vásárlókat a bolt nevében

2024-04-19 413

Ki sem várták, hogy megnyisson az első magyarországi Primark-bolt, máris csaló webhelyeket hoztak létre visszaélve a cég nevével - írta a VG. Az első bolt megnyitásáról egyelőre annyit tudni, hogy az Aréna Mallban kap helyet és 2024-ben nyílik meg, de a hivatalos, pontos dátumot még nem tették közzé. Azt már egy éve lehet tudni, hogy nyílik az első Primark-bolt, de úgy tűnik a csalók már nem akartak tovább várni.

Nem érdemes még a "magyar" Primarkból rendelni - írja a lap. Még meg sem nyitott a cég első hivatalos boltja az országban, de már több vásárlót sikerült átverni a nevében. A Primarkból összesen 17 országban, illetve régióban lehet online vásárolni, egyelőre a magyar üzlet kínálatból nem lehet válogatni, ennek ellenére különböző magyar nyelvű felületekkel is találkozhat az óvatlan vásárló. Feltételezhető az internetes beszámolók alapján, hogy a primark-magyarorszag.com, illetve a primarkhungary.com domain is egy csaló oldalra vezet.

A régióban szinte már csak Magyarországon nem volt üzlete az üzletláncnak, korábban Szlovéniában, Lengyelországban, Csehországban és Romániában is sikeres üzletnyitásokat hajtott végre. Valószínűleg hamarosan Budapesten is nyitnak, hiszen már toborozza a Primark a dolgozókat:

A teljes cikk: Még meg se nyitotta első üzletét itthon a Primark: máris csalók verik át a magyar vásárlókat a bolt nevében

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság