2024. április 25., csütörtök - Márk

Kereskedelem

Két éves Óbuda első számú bevásárlóközpontja, a GOBUDA Mall

2024-03-25 420

Új találkozási pont született a WING fejlesztésébe. Alig két év leforgása alatt vált Óbuda egyik legkedveltebb találkozási és kereskedelmi pontjává a WING fejlesztésében 2022 márciusában megnyílt GOBUDA Mall, Óbuda legnagyobb bevásárlóközpontja, amely látogatóinak könnyen megközelíthető találkozási, bevásárlási és szórakozási lehetőséget biztosít. A komplexum, 25 ezer négyzetméteres bérbeadható területen mintegy 100 üzletnek ad helyet és közel 90 százalékos bérbeadottsággal rendelkezik.

Pontosan két éve adták át a WING fejlesztésében megvalósult GOBUDA Mallt. A harmadik kerület legnagyobb bevásárlóközpontja 2022 márciusában nyitotta meg kapuit. A WING rekordgyorsasággal újította fel és korszerűsítette a komplexumot, a fejlesztéssel egy, az Óbuda, a II. kerület és a környező agglomeráció lakossága számára minden igényt kielégítő szabadidős, vásárlási és szolgáltatási desztinációvá vált.

„Büszkék vagyunk arra, hogy az idén fennállásának második évfordulóját ünneplő GOBUDA Mall mostanra Óbuda egyik legkedveltebb találkozási és bevásárló helyszínévé vált. A bevásárlóközpont tükrözi a WING szellemiségét: a GOBUDA Mall fejlesztése során olyan épület képe lebegett előttünk, ami emberléptékű, könnyen bejárható, funkcionális, de mégis barátságos környezetben kínál üzleteket és közösségi tereket. Egyedülálló módon, a kulturális értékek is fontos szerepet kapnak nálunk, hiszen rendszeresen minőségi színházi programok színesítik az elérhető szolgáltatásokat. A pozitív visszajelzések alapján kijelenthetjük, hogy kitűzött céljainkat elértük, és továbbra is azon leszünk, hogy a látogatóink maximálisan elégedettek legyenek” – mondta dr. Takács Ernő, a WING kiskereskedelmi- és szállodaportfólióért felelős vezérigazgató-helyettese.

A GOBUDA Mall a WING harmadik budapesti bevásárlóközpont-fejlesztési projektje a nagysikerű Hegyvidék Bevásárlóközpont, valamint a MOM Park újrapozicionálása és felújítása után. A 25 ezer négyzetméteres bérbeadható terület közel 100 üzletet jelent a gyakorlatban és aminek megközelítőleg 90%-a már bérbeadásra került. A pláza a vonzáskörzetben élő mintegy 750 ezer fő vásárlási igényeit szolgálja ki és széles szolgáltatási körrel igyekszik mindenki számára megfelelő választékot kínálni, az üzletek tematikus blokkokba rendezése pedig megkönnyíti a vásárlók üzletek közötti eligazodását: A Gobuda Mall méretei és kialakítása miatt nem kell órákat sétálni a folyosókon, minden könnyen és gyorsan elérhető. A bérlői mix tervezése során, első lépésben a mágnesbérlőkre helyezték a hangsúlyt (pl.: Interspar, Douglas, dm, Pepco, Mohito, KFC), Rendhagyó módon színház is megtalálható az épületben: a Vidám Színpad felnőtteknek szóló előadásai mellett gyerekbarát műsorokkal is várja nézőit. A korszerűsített GOBUDA Mozi pedig a legmodernebb vetítési technikákkal rendelkezik és egyre népszerűbb a környékbeliek körében.


 

A WING-ről

A WING a közép-európai ingatlanpiac egyik vezető, magántulajdonban lévő ingatlanfejlesztő és -befektető vállalatcsoportja, amely egyaránt meghatározó részesedéssel rendelkezik Németország, Lengyelország és Magyarország ingatlanpiacain. A WING többségi tulajdonában áll Lengyelország legnagyobb ingatlanfejlesztő vállalata, a Varsói Értéktőzsdén jegyzett ECHO Investment, illetve a vezető német lakó- és kereskedelmi ingatlanfejlesztő, a BAUWERT. Mindezek mellett a WING a magyar ingatlanpiac vezető ingatlanfejlesztő és -befektető cége. A WING Németországban, Lengyelországban és Magyarországon összesen 5,17 millió négyzetméter alapterületű fejlesztett portfólióval rendelkezik.

A társaságcsoport a közép-európai régióban tevékenykedő nagyvállalatok megbízható, hosszútávú partnere, stabil pénzügyi háttérrel bír, sikeres ingatlankötvénykibocsátó. A vállalat célja, hogy világszínvonalú és környezettudatos ingatlanfejlesztéseket valósítson meg, amelyek új funkciókkal, emberközpontú, élhető és inspiráló terekkel gazdagítják a környezetet és a közösségeket.

Az 1999-ben megalapított WING a magyar ingatlanpiac minden szegmensében aktív: az irodaprojekteken kívül portfóliójának részét képezik ipari, kiskereskedelmi, szállodai, valamint a lakóingatlanok. Működése alatt közel 750 milliárd forint értékű befektetést eszközölt ingatlanfejlesztésbe Magyarországon, amely összesen mintegy 1,35 millió négyzetméter alapterületű ingatlant fed le.

Bővebb információ: www.wing.hu

 

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 


 

Olvasta?

Tipp

Időrendben

« Április 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Tartalom galéria

Totalcar Parkoló Parádé, 2024. április 28.

Totalcar Parkoló Parádé, 2024. április 28.

More details
Tájházak és Szabadtéri Múzeumok Napja, 2024. április 26-28.

Tájházak és Szabadtéri Múzeumok Napja, 2024. április 26-28.

More details
Városligeti Majális, 2024. május 1.

Városligeti Majális, 2024. május 1.

More details
Országos Diesel Találkozó, 2024. április 30. - május 1.

Országos Diesel Találkozó, 2024. április 30. - május 1.

More details
Komáromi erődfeszt, 2024. május 3-5.

Komáromi erődfeszt, 2024. május 3-5.

More details
Agility nap a Ligetben, 2024. április 28.

Agility nap a Ligetben, 2024. április 28.

More details
Az Év Boltja közönségszavazás

Az Év Boltja közönségszavazás

More details
Innováció a légi szállítmányozásban: egy új átvilágítási szolgáltatásnak köszönhetően könnyebb lehet a gyógyszerexport a légi szállítmányozásban

Innováció a légi szállítmányozásban: egy új átvilágítási szolgáltatásnak köszönhetően könnyebb lehet a gyógyszerexport a légi szállítmányozásban

More details
Hétvégi tippek, kulturális programajánló

Hétvégi tippek, kulturális programajánló

More details