Nyomtatás

Újabb boltot nyit hazánkban a Lidl: kiderült, melyik városban terjeszkednek

2024-02-19 1002
Terjeszkedik a Lidl és nemsokára újabb boltot nyit Magyarországon a német diszkontlánc. A Lidl sorban nyitja meg újabb üzleteit hazánkban, és ezúttal egy olyan városban, ahol már működik egy üzletük.
 A Lidl Magyarország egyik legkedveltebb kiskereskedelmi boltlánca, melynek már több mint 200 üzlete van hazánkban. A cég pedig nem áll meg és folytatja a terjeszkedést, ráadásul egy olyan városban, ahol már jelen vannak.
Itt nyílik a legújabb Lidl bolt Magyarországon

Egy ideje már sejthető volt, hogy a Lidl a második üzletét tervezi megnyitni a Fejér megyei Dunaújvárosban, de csak a napokban lett biztos, hogy a német diszkontlánc ebben a városban folytatja a terjeszkedést. A megyei jogú városban így két Aldi és hamarosan már két Lidl várja a vásárlóközönséget. Hogy hol? Mutatjuk a vadonatúj Lidl pontos helyét Dunaújvárosban!

A helyi városi újság, a duol.hu információi alapján a Lidl második dunaújvárosi üzlete a Park Center 1. szomszédságában, az Aranyvölgyi úton, az egykori Plusz Diszkont és kínai áruház épületében nyílik, várhatóan heteken belül. A kivitelező nemcsak az épületben, hanem az előtte kialakítandó parkolóban is dolgozik, az építkezésnek és felújításnak pedig már látható nyomai vannak.

A portál megkereste a Lidl kommunikációs részlegét, ahonnan megerősítették a második dunaújvárosi boltnyitás hírét. A Lidlnek így a Velinszky utca 1. szám alatti üzlet mellett hamarosan lesz egy újabb újvárosi boltja is.

I Forrás: mindmegette.hu

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság