2024. április 28., vasárnap - Valéria

Kereskedelem

BUDMIL üzlet nyílt a GOBUDA Mallban

2023-04-20 756

A  GOBUDA MALL-ban nyitotta meg 46.üzletét a budmil március végén. A 215 négyzetméteres budmil Store-ban már megújult tavaszi árukészlettel várják a vásárlókat. A teljesen megújult, letisztult üzletbelsőben nagyon jól érvényesülnek az idei tavaszra jellemző rikító és hangsúlyos színű női- férfiruhák és kiegészítők. A tavaszi cipők is színesek, megjelennek a 2023_shoes kollekcióban is a  pasztel és navy árnyalatok.

A Budmil számos újdonságot tartogat a 2023-as tavaszi/nyári szezonban: egészen friss színeket és mintákat, valamint rengeteg új fazont, melyek most először mutatkoznak be a márka kollekciójában.

BUDMIL saját kollekció

Fontosnak tartottuk a kombinálhatóságot, ezért új termékskálánkat úgy alkottuk meg, hogy vásárlóink tetőtől talpig fel tudjanak öltözni a Budmil kínálatából, és mindenki könnyen megtalálja a saját stílusához illő új darabokat. Szezonális kínálatunkat hat különböző kisebb kollekciórészre bontottuk, a legfrissebb trendek alapján. Ezek a következők:

Black & White: A fekete-fehér színpár örök klasszikus a divatban, Coco Chanel óta tudjuk, hogy megunhatatlan, mindig képes megújulni, és ami a legjobb, hogy mindenkinek jól áll. Csak az arányokkal kell ügyesen játszani, és könnyedén személyre szabható. A nyári szezonra számos könnyed, vidám mintás darabot terveztünk ebben a klasszikus színösszeállításban. Pöttyös, leveles, figurális mintákat is találunk a kollekcióban, valamint olyan új anyagokat, mint a madeira csipke, melyből ruha és blúz is készült. Az idei tavasz nagy slágere lesz egy újdonság, a műbőr dzseki, melyet gyönyörű mélypiros és fekete színben terveztünk, egy szuper nőies fazonban.

Multicolor: Ez a mini kollekció a fekete-fehér kollekcióból nőtt ki, a két klasszikus színt nagyon vidám és élénk színekkel társítottuk, ami egy csodás, nyárias színhatást eredményez. Ezek az egymással nagyszerűen kombinálható darabok színesek és vidámak, és ezeket a merészebb árnyalatokat a férfi kollekcióba is belecsempésztük. Különös tekintettel a csodás élénk középzöld árnyalatra, ami a szezon egyik fő divatszíne lesz, és markánsan megjelenik mind a női, mind a férfi kollekcióban.

Water: Az egyik legüdébb, legfrissebb, ízig-vérig nyári hangulatú kollekciórészünk idén egyértelműen a Water, ami a vizek, tengerek színvilágára épül. Ezek a strandot idéző darabok a türkizek különböző árnyalatiban pompáznak, zölddel, lilával és fehérrel kiegészítve. Csodás nőies nyári ruhák és fürdőruhák is készültek belőlük, melyek a legforróbb hónapok nagy kedvencei lehetnek. Fürdőruha-kollekciónk is megújult formában tér vissza, a minden-mindennel kombinálhatóság jegyében. A bikinik és tankinik esetében az alsók és felsők külön vásárolhatók meg, így mindenki könnyedén kialakíthatja a számára ideális fürdőruhát.
Ez a látványos türkizes színvilág nagyszerűen érvényesül a férfi kollekcióban is, pólók és galléros pólók széles választéka készült belőle, valamint a beach short kollekcióban is kiemelt szerepet kap.

Navy: A tengerészstílus örök klasszikus, nincs olyan nyári szezon, amikor ne kapna nagy hangsúlyt a különböző divatmárkák kínálatában. A Budmilnál is évek óta közkedvelt stílusirányzat, mely a tengerészkék-piros-fehér szín klasszikus kombinációjára épül, és mintázatokban is nagyszerűen érvényesül. Ebben a kollekciórészben szerepel a szezon egyik nagy visszatérője, a női bermuda, és olyan újdonságokat is találunk itt, mint a palazzonadrág, lenge lyocell midiszoknya, derékban megkötős póló vagy a lezser viszkóz overall. A férfi Navy kollekcióban újdonságai a galléros pólók egészen izgalmas színekben és mintákban készültek. Megtalálunk hawaii mintás, valamint ombre (színátmenetes festésű) darabokat is. Ezek nagyszerűen párosíthatók a vászon rövidnadrágokkal, amik idén is csodás színekben készültek, sőt néhány mintás darab is került a kollekcióba.

Sorbet: Ebben a szezonban megjelenik egy igazán friss és nagyon nőies kollekció, a 100%-ban pasztell színhatásokra épülő Sorbet, mely csak női termékeknél szerepel. A gyümölcsfagylaltok, édességek, cukorkák színeit kell itt elképzelni, és a termékeket is a lágyság, nőiesség, könnyedség és vidámság jellemzi.  Egymással nagyszerűen kombinálható és egymást erősítő darabok ezek, melyek kellemes vérfrissítést hoznak a kínálatba. Aki szereti a finom, nőies stílust, annak biztosan nagy kedvence lesz. Készítettünk teljesen új ruhafazonokat is, ilyen pl. az átlapolós ruha, aminek nagy előnye, hogy minden alkatnak jól áll. A farmer kollekció is kapott egy izgalmas fűszert, hiszen az egyik nadrágfazonunkat, a farmershortot, a farmerdzsekit és a szoknyát kellemes pasztellrózsaszínben is elkészítettük. A térdig érő farmerszoknya is visszatért most, egy nagyon csinos fazonban.

Safari: ahogy a Sorbet kollekció csak női kínálatunkban jelenik meg, úgy van egy olyan kollekciórészünk is, ami csak férfi termékeknél szerepel, ez a Safari. A nyári színpalettából a natúr, bézses és meleg árnyalatokat tartalmazza, gondoljunk csak a sivatagokra. Meghatározó a homokszín, és megjelenik a mustár, bordóval, naranccsal és khakivel kiegészítve. Ezek a színek nagyon jól működnek nyomott mintás pólókon, melyekből széles választékot kínálunk. A Safari kollekció nagyszerűen érvényesül a férfi vászontermékeken is, változatos rövidnadrágok készültek belőle (mintásban is), de találhatók hosszúnadrágok és kényelmes nyári ingek is ebben a kollekcióban.

I Forrás: divatmarketing.com

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 


 

Olvasta?

Tipp

Időrendben

« Április 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Tartalom galéria

BIEF - Ipari ingatlanpiaci jelentés Q1 2024

BIEF - Ipari ingatlanpiaci jelentés Q1 2024

More details
Szegeden rendezik a Hőlégballon Világbajnokságot

Szegeden rendezik a Hőlégballon Világbajnokságot

More details
Elstartolt a Budapest Art Cosmos, a Hampton by Hilton Budapest City Centre kortárs művészeti sorozata

Elstartolt a Budapest Art Cosmos, a Hampton by Hilton Budapest City Centre kortárs művészeti sorozata

More details
Budapesten mutatkozott be a feltörekvő emírség, Rász el-Haima

Budapesten mutatkozott be a feltörekvő emírség, Rász el-Haima

More details
Közösségi finanszírozás – elhaló lehetőség vagy a forrásbevonás jövője?

Közösségi finanszírozás – elhaló lehetőség vagy a forrásbevonás jövője?

More details
Sajt és Túrófesztivál, 2024. május 2-5.

Sajt és Túrófesztivál, 2024. május 2-5.

More details
Villányi borzsongás, 2024. május 3-5.

Villányi borzsongás, 2024. május 3-5.

More details
Horizont Nemzetközi Kortárstánc Fesztivál, 2024. április 23-27.

Horizont Nemzetközi Kortárstánc Fesztivál, 2024. április 23-27.

More details
Akkor és Most Jármű Expó, 2024. április 27-28.

Akkor és Most Jármű Expó, 2024. április 27-28.

More details