Nyomtatás

Ez a hármas fogja meghatározni a 2022-es magyar ingatlanpiacot

2022-02-17 387

2022-ben az ESG kulcsfontosságú (környezeti - E, társadalmi - S, kormányzási - G) a magyar ingatlanpiacot meghatározó tényezők között, olyannyira, hogy a 2022-re vonatkozó főbb trendeket és előrejelzéseket összefoglaló ingatlanpiaci jelentésében az ingatlantanácsadó CBRE első helyre sorolta az ESG betűszóval kifejezett fenntarthatósági szempontokat.

Egyre több területen kerülnek fókuszba az ESG szempontok, nincs ez másként a hazai ingatlanpiacon sem. A fenntarthatósági elhatározásokat, célokat a befektetők és az ingatlanok bérlői is figyelembe veszik a döntéseik során, aminek az ingatlanfejlesztők, tulajdonosok, bérbeadók és minden érintett egyre inkább igyekeznek megfelelni. Ez azt is maga után vonja, hogy a projektfejlesztési, vagy befektetési döntésekbe is beleszövődik az ESG. A CBRE Market Outlook 2022 Hungary jelentésében is, amely a hazai piac ingatlanszegmenseire vonatkozó legfontosabb trendeket és előrejelzéseket tartalmazza, első helyre került az ESG szempontrendszer, mint a magyar ingatlanpiac egyik fő meghatározója.

| Teljes cikk: Ez a hármas fogja meghatározni a 2022-es magyar ingatlanpiacot

| Üzleti Hrszerzés

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság