2021. június 17., csütörtök - Laura

Ingatlanpiac

Új vezetőkkel erősíti csapatát a Biggeorge Property

2021-05-03 246

Új vezetőkkel erősíti csapatát a Biggeorge Property. A cégcsoport tulajdonos-vezérigazgatója, Nagygyörgy Tibor elmondta, hogy a következő 5 éves stratégia további jelentős növekedést irányoz elő, ezért a célok elérése érdekében a csapatot új vezetőkkel erősítik meg.

Új CFO érkezik a céghez Köbli Gyula személyében, akivel egy, a tőkepiacokon és felügyelt intézmények tekintetében is tapasztalt, jelentős számviteli tudással rendelkező, pénzügyi igazgató csatlakozik a céghez. Kibővített feladatkörébe a Biggeorge Alapkezelő Zrt. vezérigazgató-helyettesi feladatai is beletartoznak.

Köbli Gyula komoly tapasztalatokat szerzett eddigi szakmai életében. A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerzett diplomát, majd a 8 évig a Deloitte-nál dolgozott különböző pozíciókban, bejegyzett könyvvizsgálóként tudása ma is naprakész. Tovább mélyítette felkészültségét, mint a HVB Leasing ügyvezetője, az OTP Bank Nyrt. főkönyvelője, majd ügyvezető igazgatója. Az FHB Jelzálogbank Nyrt-nél előbb a gazdasági vezérigazgató-helyettesi, majd a vezérigazgatói pozíciót töltötte be. Ezt követően a Libri-Bookline Zrt. gazdasági igazgatói feladatait látta el.

A korábbi pénzügyi igazgató, Gajdos Dániel, Finanszírozási igazgatói pozícióban viszi tovább a csoport tevékenységével párhuzamosan megnövekedett finanszírozási feladatokat.

A Biggeorge Alapkezelő Zrt.-t új Investor Relations Igazgató és igazgatósági tag támogatja a jövőben Szuda János személyében. A Biggeorge Alapkezelő Zrt. jelentősen szeretné tovább növelni az általa kezelt vagyont, mind a fejlesztési ingatlanalapok, mind a jövedelemtermelő alapok tekintetében, és ingatlanbefektetéseket kíván végrehajtani Magyarországon és más kelet-közép európai országokban.

Szuda Jánost eddigi szakmai életútja mérvadó tapasztalatokkal gazdagította a tőkepiac, a befektetői kapcsolatok, és a finanszírozás területén. CA-IB Értékpapír Rt (HVB Bank Rt) Igazgatójaként a kötvény kereskedelemben ért el sikereket, majd az OTP Jelzálogbank Rt, Értékpapír Kibocsátás és Befektetői Kapcsolatokért Felelős Igazgatói feladatait látta el. Több mint 10 évet töltött az FHB Csoportnál. Előbb az FHB Jelzálogbank ügyvezető igazgatója, majd az FHB Csoport ügyvezető igazgatója, végül vezérigazgató-helyettese volt. A Magyar Posta Befektetési Zrt. igazgatósági tagjaként elért sikerét a tevékenység gyors beindítása és a felfutása fémjelzi.

A befektetői kapcsolatok ápolását Kutas Gábortól, a Biggeorge Alapkezelő vezérigazgató-helyettesétől veszi át, aki saját befektetéseire kíván koncentrálni a jövőben. „Kutas Gábor az alapkezelő eddigi sikereiben elévülhetetlen érdemeket szerzett. Eddigi áldozatos munkáját ezúton is nagyon köszönjük!”- kommentálta a vezető távozását Nagygyörgy Tibor.

Balázs P. Bence személyében új Akvizíciós igazgató csatlakozik a céghez májusban, akinek elsősorban a jövedelemtermelő ingatlanok akvizíciója lesz a feladata.

Balázs P. Bence közgazdasági és pénzügyi végzettséget szerzett a milánói Luigi Bocconi Egyetemen, majd ingatlanbefektetések területén a Reading Egyetemen (UK), 2012 óta RICS tag. 14 év tapasztalatot gyűjtött nemzetközi kereskedelmi ingatlanpiacokon ingatlanbefektetés- és alapkezelő cégeknél. Szakmai tapasztalatai fókuszában a vagyonkezelés, portfóliómenedzsment, stratégiai tervezés, valamint ingatlanbefektetések állnak. Legutóbbi munkahelyén, a Diófa Alapkezelőnél ingatlanbefektetésekért felelős igazgatóként dolgozott.

A Biggeorge Property tavaly új üzletágat indított „LogStar” néven. Ezen brand alatt jelentős logisztikai fejlesztéseket és befektetéseket kíván végrehajtani Magyarországon és más kelet-közép-európai országokban. Ezeknek a céloknak a megvalósítását fogja össze Fejlesztési Igazgatóként Lippai Rita, aki tavaly év végén csatlakozott a céghez. Az építészmérnöki és gazdasági diploma megszerzése után az AIG/Lincoln Hungary és a Prologis Hungary cégeknél szerzett projektmenedzserként jelentős tapasztalatot az ipari és logisztikai fejlesztések területén.

A cégcsoport által akvirált ingatlanokon megvalósuló lakó- és irodaház fejlesztések tervezési és építéselőkészítési folyamatainak menedzselését Sztankó Demeter Tervezési igazgató koordinálja. Több, mint két évtizedes szakmai életútja kivitelezési projekt menedzseri tapasztalatokkal kezdődött a TESCO Zrt. és a AIG/Lincoln Magyarország Kft. beruházásain. Szenior beosztásban vitte az ORCO Property Group, a TOMLIN Kft., és a CÉH Tervező, Beruházó és Fejlesztő Zrt. egyes projektjeit. Tervezés koordináció, műszaki tanácsadás és projektmenedzsment feladatokra szerződött a White Star Real Estate Kft., a Diófa Alapkezelő Zrt. projektjeihez.


(Forrás: www.portfolio.hu)

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 


 

Olvasta?

Tipp

Időrendben

« Június 2021 »
H K Sze Cs P Szo V
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Tartalom galéria

Hétvégi tippek, kulturális programajánló

Hétvégi tippek, kulturális programajánló

More details
Mit művelnek a magyar autósok a kutakon? Literszámra veszik ezt az üzemanyagot: tudhatnak valamit

Mit művelnek a magyar autósok a kutakon? Literszámra veszik ezt az üzemanyagot: tudhatnak valamit

More details
Az ingatlanpiacot eddig pörgette, de kifut a 3 ezer milliárdos NHP Hajrá

Az ingatlanpiacot eddig pörgette, de kifut a 3 ezer milliárdos NHP Hajrá

More details
Történelmet ír Magyarországon az ingatlanpiac, mi lesz így a hozamokkal?

Történelmet ír Magyarországon az ingatlanpiac, mi lesz így a hozamokkal?

More details
Szoftverrobotok csökkenthetik a súlyos munkaerőhiányt

Szoftverrobotok csökkenthetik a súlyos munkaerőhiányt

More details
Sikeres kötvénykibocsátás a KÉSZ Csoportnál

Sikeres kötvénykibocsátás a KÉSZ Csoportnál

More details
Új kihívások előtt a startupok

Új kihívások előtt a startupok

More details
Régen várt jó hírt kaptak a világ autógyártói

Régen várt jó hírt kaptak a világ autógyártói

More details
Az inflációtól tartanak a befektetők, nagyot ralizik az ingatlanszektor

Az inflációtól tartanak a befektetők, nagyot ralizik az ingatlanszektor

More details