Nyomtatás

Megkapta a használatbavételi engedélyt a BEM Center irodaház

2023-12-12 655

Hivatalosan is megkapta az épület használatbavételi engedélyét a BEM Center - tette közzé a Market Asset Management Zrt., Linkedin oldalán. A közel 3 éve tartó fejlesztésben ezzel új fejezet nyílik, az irodaház ennek megfelelően hamarosan átadásra kerül és a bérlői beköltözések is megkezdődnek.

Áprilisban írtunk arról, hogy elérte a legmagasabb pontját a Bem József téren megvalósuló épületegyüttes, amit a fejlesztő és beruházó Market Asset Management Zrt., valamint a generálkivitelező Market Építő Zrt. az épület tetejére kitűzött bokrétával ünnepelt.

Azóta az is kiderült, hogy az irodaházban alakítja ki új központját a Colliers Magyarország Kft. A kereskedelmi ingatlanokra szakosodott befektető- és tanácsadó vállalat a több mint 22 000 négyzetméteren megvalósuló hotel és- irodafejlesztés ötödik emeletén, közel 800 négyzetméteren kap helyet, a költözés 2024 októberében várható. Emellett a Bem Center Budapest épületének ingatlankezelését is a Colliers fogja végezni.

I Forrás: Üzleti Hírszerzés

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság