Nyomtatás

A CPI irodaházai a járvány időszakában is kiválóan teljesítettek

2022-03-02 853

A CPI Hungary a magyar irodapiac meghatározó vállalataként 2021-ben is jelentős eredményeket ért el, miközben sikeresen kezelte a pandémia ingatlanpiacot érintő következményeit: az elmúlt öt év átlagát tavaly 54%-kal haladta meg a bérbeadások volumene. A bérlőkkel maximálisan együttműködve egyre fontosabb szerephez jut az ESG, a vállalat fenntarthatóság iránti elkötelezettségét bizonyítja, hogy 2022-től az épületek üzemeltetéséhez szükséges villamos energiát kizárólag megújuló erőforrásból biztosítja.

2021-ben a CPI Hungary kiemelkedő évet zárt a magyar irodapiacon, hiszen a COVID okozta nehézségek ellenére eredményesen teljesített a vállalat iroda bérbeadási csapata. Tavaly az elmúlt öt év átlagát 54%-kal haladta meg a bérbeadások volumene, a 170.000 m2 teljes GLA logisztikai és irodaterülettel rendelkező CPI Hungary összes tranzakciója megközelítette a 45.000 m2-nyi területet. Ebből közel 17.000 m2-re vonatkozó új szerződés került aláírásra, míg a megújított 28.000 m2 esetében az előző bérleti időszakhoz képest átlagosan 5% bérletidíj növekedést értek el. Számos, a bérleti időszak lejártával megüresedett területet új piaci szereplők bevonásával hatékonyan töltöttek fel.

A vállalat az elmúlt évek új fejlesztései mellett folyamatosan modernizálja és újra pozícionálja meglévő épületállományát, ennek egyik kiemelkedő eredménye a Puskás Aréna közelében, a Kerepesi úton található ikonikus épület, az Arena Corner irodaház közösségi tereinek megújítása. A komplexumban a legújabb felhasználói igényeket elégítik ki, szélesítették a bérlők számára kínált lehetőségeket, többek között a CPI csapata újabb Humán Innovációs Program helyszínt alakított ki, ahol szállodai szintű kényelmi szolgáltatások érhetők el.

A teljes cikk: A CPI irodaházai a járvány időszakában is kiválóan teljesítettek

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság