Nyomtatás

Ennyiért lehet ma Budapest különböző pontjain irodaterületet bérelni

2022-01-27 767

Bár a tavalyi év nem az új átadásokról szólt a budapesti irodapiacon, a Cushman & Wakefield elemzése szerint bőven van még fejlesztés a csőben. A várakozások szerint 2022 végéig akár 350 ezer négyzetméter is elkészülhet, ami jelentősen növelné a mostani, még 4 millió négyzetméter alatti állományt. A gyorselemzés arra is kitért, hogy mennyiért lehet ma prémium irodaterületet bérelni a belvárosban és a Váci úti folyosón.

2021 nem az új irodaház-átadások alapján fog bekerülni a hazai irodapiac történetébe. A harmadik negyedév után a budapesti modern irodaállomány a negyedik negyedévben sem bővült új irodaházzal, így új átadások tekintetében teljesen "kiszáradt" a piac. Jövőre azonban már több építés alatt álló projekt is elkészülhet.

A Cushman & Wakefield ennek volumenét 350 ezer négyzetméterre teszi, jóllehet 2014 óta még egyetlen évben sem adtak át ennyi irodaterületet. Ennek ellenére az szinte biztos, hogy 2022 aktívabb év lesz átadások tekintetében, mint amilyen a tavalyi év volt.

A teljes cikk: Ennyiért lehet ma Budapest különböző pontjain irodaterületet bérelni

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság