2021. március 6., szombat - Leonóra

Irodapiac

New Work franchiseként - Együttműködési megoldások bérbeadóknak, valamint iroda tulajdonosoknak

2021-02-15 145

A JLL szerint a a rugalmas irodaterek (flex space) iránti igény 30%-al növekedett a Covid-19 következtében. Az ügyfelek igényei egyértelműen megváltoztak. A hely megválasztásának szempontjából a legfontosabb feltételek a rugalmasság és a kiegészítő szolgáltatások.

A bérbeadóknak és a befektetőknek ennek megfelelően szükséges kialakítaniuk a terveiket. A New Work - Közép-és Kelet-Európában az egyik vezető flex office üzemeltetője - ezekre a szükségletekre kezdeményezi az együttműködési (franchise) koncepciót. Ez nem csupán know how-t, technikai támogatást és hozzáférést biztosít a számos helyről elérhető platformhoz, hanem digitális hozzáférési eszközöket is.

A New Work az egyik vezető, független flex irodaterület-szolgáltató Közép- és Kelet-Európában. A 2012-ben alapított vállalat három országban biztosít irodákat, Lengyelország (Varsó, Krakkó és Łódź), Magyarország (Budapest, Budaörs), valamint Csehország (Prága). Összesen 16 telephellyel rendelkezik, melyek 43 ezer négyzetméter területen helyezkednek el. 2012 óta a New Work háromszorosára nőtte ki magát a piacon, évről évre átlagosan 90% -os növekedéssel, a többszörösen díjazott koncepció és a szolgáltatások 360°-os Workspace megoldása által. Közép- és Kelet-Európában a vállalatoknak, valamint a kis- és középvállalkozásnak is rugalmas feltételekkel biztosítja az innovációs, technológia által vezérelt iroda és tárgyaló lehetőségét. Ettől az évtől a New Work az európai franchise partnereknek a saját koncepcióját ajánlja. Lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat, technológiákat és hálózati megoldásokat nyújt számukra.

„A tavalyi év nagy kihívást jelentett az ingatlanpiacnak, különösen az irodák számára. Független irodai szolgáltatóként büszkék vagyunk arra, hogy ez a helyzet erősebbé tett bennünket. Lehetőségünk adódott hatékonyabb szolgáltatásokat és megoldásokat biztosítani, amelyeket a piac elismer. Eljutottunk oda, hogy készek vagyunk megosztani ezeket az ismereteket olyan partnerekkel, akik megbízható üzleti lehetőséget keresnek a kereskedelmi ingatlanok területén”- mondja Hubert Abt, a New Work vezérigazgatója és alapítója.

A franchise-csomag nemcsak számos marketing és értékesítési felülethez való hozzáférést tartalmaz, hanem még egy eszköztárat is, amellyel átalakíthatja a Space-t a flex irodák igényeihez, és teljes biztonsági másolatot készíthet olyan operációs rendszerekkel, mint a CRM és a KPI. Ezen felül a koncepció magában foglalja a hozzáférést a Worklcoud24 digitális Office Pass-jához, amelyet a nagyvállalatok használnak a munkaerő kezeléséhez, valamint az New Work alkalmazást a tagságkezeléshez és számos más hely hozzáféréséhez.

“Fontos számunkra, hogy a New Work olyan márkává váljon, amely kiváló irodahelységeket kínál nemcsak a nagyobb városokban. Bár egyelőre ez a fő piacunk, a kisebb városoknak szintén kiváló üzleti szolgáltatásokra van szükségük. A kiválóságért és az innovációért járó díjak tehát jól megérdemeltek - építjük az irodaházak jövőjét, a felhasználóink igényei előtt járunk. A franchise a következő lépés, hogy a piacok számára biztosítsuk a keresett lehetőségeket.”

Franchise Flex iroda Az New Work franchise együttműködést kínál a lengyel, a cseh és a magyar piacon vagy ahol szükséges. A vállalat rendkívül nyereséges franchise üzleti modellt garantál a befektetés lenyűgöző megtérülésével. Az együttműködés mellett döntött partnerek nemcsak a New Work márkanév és védjegyeinek használati jogát, hanem a termékek és a szolgáltatások értékesítésének jogosultságát is megkapják. Ezen felül ügyfélszolgálatot, informatikai és technológiai szolgáltatásokat, valamint franchise támogatási hálózatot is biztosít számukra.

A mobilalkalmazásoknak köszönhetően minden New Work ügyfél hozzáférhet az összes irodahelyhez - Lengyelországban, Csehországban és Magyarországon is. Új irodák és digitalis irodai megoldások A Covid-19 vírushelyzet megváltoztatta a bérlők igényeit. Növekedett a rugalmas megoldások iránti igény, így a New Work megkezdte a digitális hozzáférési eszközök fejlesztését az irodák számára, beleértve a magyar piacot is.

A vállalat Magyarországon, Lengyelországban és Csehországban minden központban elérhetővé tette az ügyfelek számára készült New Work Offices alkalmazást, amely lehetővé teszi a tárgyalótermek egyszerű foglalását, további szolgáltatások megrendelését, valamint kommunikációs felületként is működik. Az új funkciók közé tartozik a daily office-hoz és a hot desk-hez való könnyű hozzáférés is. Ezáltal a bérlők számára teljes rugalmasságot nyújt, amikor más helyről kell dolgozniuk, illetve ha további munkaterületre lenne szükségük. Az új digitális termékek kifejlesztésével szemben támasztott követelmények teljesítése érdekében a New Work létrehozta a leányvállalatát.

A jövőben a Workcloud24 fejleszt minden digitális terméket, mint például a digitális Office Pass, amely elavulttá teszi a fizikai bérletet. Létrehoz egy digitális eszköztárat, amely lehetővé teszi a bérbeadóknak és az építészeknek, hogy a rendhagyó, általános irodákat rugalmas helyiségekké alakítsák. *** A New Work-ről New Work A New Work az egyik vezető, független flex irodaterület-szolgáltató Közép- és Kelet-Európában.

A 2012-ben alapított vállalat három országban biztosít irodákat, Lengyelország (Varsó, Krakkó és Łódź), Magyarország (Budapest, Budaörs), valamint Csehország (Prága). Összesen 16 telephellyel rendelkezik, melyek 43 ezer négyzetméter területen helyezkednek el. A New Work szolgáltatásait olyan szervezetek választották, mint L’oeil, Assiduus, és Tata Consultancy Services.

New Work

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 


 

Olvasta?

Tipp

Időrendben

« Március 2021 »
H K Sze Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Tartalom galéria

Budapest - Irodapiac

Budapest - Irodapiac

More details
Folytatódik a nagyvállalati beruházási támogatási program

Folytatódik a nagyvállalati beruházási támogatási program

More details
Öt önvédelmi tanács a tinilányoknak és szüleiknek a sötétedés utáni közlekedésről

Öt önvédelmi tanács a tinilányoknak és szüleiknek a sötétedés utáni közlekedésről

More details
Virtuális kiállításon mutatják be a porcelánújdonságokat Herenden

Virtuális kiállításon mutatják be a porcelánújdonságokat Herenden

More details
Április 2-ától világsztárokkal, ősbemutatókkal, streamelt formában, online platformokon várja a közönséget az első Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek

Április 2-ától világsztárokkal, ősbemutatókkal, streamelt formában, online platformokon várja a közönséget az első Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek

More details
Különleges szabadtéri plakátgyűjtemény a Várkert Bazár teraszán

Különleges szabadtéri plakátgyűjtemény a Várkert Bazár teraszán

More details
Virtuálisan is bejárható kiállításon mutatkoznak be az idei Derkovits-ösztöndíjasok

Virtuálisan is bejárható kiállításon mutatkoznak be az idei Derkovits-ösztöndíjasok

More details
Egy éve tört be hazánkba a Covid - a pokol 366 napja a számok tükrében

Egy éve tört be hazánkba a Covid - a pokol 366 napja a számok tükrében

More details
Kertészkedni még szabad - ezeket ültesd el márciusban

Kertészkedni még szabad - ezeket ültesd el márciusban

More details