Nyomtatás

A nehézségek ellenére töretlen a logisztika megújulása

2023-03-02 749

Nemcsak a nemzetközi, de a hazai logisztikai szektort is a folyamatos innováció jellemzi. aminek idáig még az orosz-ukrán háborús konfliktus, valamint a kimagasló inflációs adatok sem szabtak gátat. A folyamatos megújulás szerves részét képezik a tárgyi eszközöket és az emberi erőforrást érintő fejlesztések is.

A kihívások ellenére fejlődések sora tapasztalható

A 2022-es év a kihívások éve volt. Még a koronavírus-járvány javában éreztette hatását a hazai és a nemzetközi logisztikában is, amikor 1 éve új szakaszába lépett az orosz-ukrán konfliktus. Ez természetesen nagy hatással volt a logisztikai szereplőkre is, hiszen ezt követően a növekvő infláció és a rekordokat döntögető energiaárak újabb komoly nehézségek elé állították a szektort – mondta Dr. Doór Zoltán, a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) elnöke.

Mindezek ellenére 2022-ben rekordszámú befektetés érkezett Magyarországra. Ezenfelül számos fejlesztés is megvalósult, amelyeknek köszönhetően új lehetőségek is megnyíltak hazánkban.

A teljes cikk: A nehézségek ellenére töretlen a logisztika megújulása

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság