Nyomtatás

Ezek a látványos épületek nyertek az Építészeti Világfesztiválon

2022-12-05 901

Finnországtól Dél-Afrikáig, Angliától Kínáig díjaztak megvalósult épületeket az Építészeti Világfesztiválon. A világ minden tájáról prezentáltak építészek a lisszaboni Építészeti Világfesztivál (World Architecture Festival) második napján, ahol három fő kategória összesen több mint húsz alkategóriájában hirdettek győztest.

Most a Megvalósult épületek főkategória győzteseit mutatjuk be, a (még) csak tervben létező Jövő projektjei, illetve a Legjobb enteriőrök kategóriákat külön cikkben gyűjtjük össze.

A díjazott Megvalósult épületek

Egészség kategóriában a jó nevű 5468796 Architecture kanadai projektje győzött, ami a CLT (rétegelt fapanel) szerkezet innovatív megoldásaival és a természetes fény használatával érdemelte ki az első helyet.

Hotel és szabadidő kategóriában a hollandiai ANNA stúdió ANNA Stay szállója nyert, ami „új távlatokat nyitott a természetbe való integrálódásban”. Dicséretben részesült a Valle San Nicolás klubház a Sordo Madaleno stúdiótól, illetve a DevaDhare-t étterem a Play Architecture-től.

A teljes cikk: Ezek a látványos épületek nyertek az Építészeti Világfesztiválon<
Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság