Nyomtatás

Elfogták a szemétbárót

2007-02-01 488

A Ferihegyi repülőtéren pénteken elfogták a Németországból származó, illegálisan Magyarországra szállított bálázott háztartási hulladék miatt körözött férfit – közölte a rendőrség. A Kecskeméti Városi Bíróság az őrizetbe vett férfit 30 napra előzetes letartóztatásba helyezte. A Ferihegyi repülőtéren az egyik érkező gépből kiszálló ...

... Pető Ferencet őrizetbe vették, kihallgatása még pénteken megkezdődik. A kiskőrösi Pető annak a Csengőd melletti szeméttárolónak a tulajdonosa, ahol korábban illegálisan Magyarországra szállított bálázott háztartási hulladékot találtak. A férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy a Németországból illegálisan behozott szemetet csengődi telephelyén tárolta, valamint onnan több helyre, így többek között a Pest megyei Délegyházára is elszállította, de a Soroksáron megtalált bálázott szemét elhelyezésével is őt gyanúsítják. A december eleje óta tartó nyomozás során már több mint 4000 bála, illegálisan Németországból behozott szemetet találtak. A négy megyére kiterjedő nyomozást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságon egyesítették. Eddig 16 helyen találtak az illegálisan behozott hulladékból, több mint tíz gyanúsítottat hallgattak ki, négy ember van előzetes letartóztatásban, a ma elfogott körözött férfi pedig őrizetben van.

(Forrás: www.fn.hu)

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolódó elemek

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság