2024. május 2., csütörtök - Zsigmond

Versenypiaci hírek

Teltház az év beauty eseményén

2023-09-14 420

Beauty Expót szervez a Rossmann és a Krémmánia szeptember 15-én déltől a Millenáris G épületében, ahol egyebek mellett az arcápolási és a hazai márkák lesznek fókuszban. A rendezvény előregisztrációja rekordidő alatt, már 3 nappal a megnyitás után betelt. Az első 1000 regisztráltat welcome csomaggal ajándékozzák meg a szervezők, de a később érkezőket a kiállítók egyenként is számos programmal és ajándékkal várják, érdemes még a helyszínen is próbálkozni a bejutással.

Közel 50 kiállító részvételével rendezik meg szeptember 15-én déltől a Millenáris G épületében a Rossmann és a Krémmánia első közös Beauty Expóját, ahol a legmeghatározóbb nemzetközi beauty márkák, mint például a Revuelle, a NYX, a Beauty of Joseon vagy a The Elements mellett a magyar Nagora, Sofia Michelle márkákkal, a Helia-D-vel vagy épp a Mannával is találkozhatnak a látogatók.

A márkák kitelepülései mellett a hazai skinfluencer szakma olyan prominens szereplői is jelen lesznek, mint például skincareevelyn vagy skinsbyvivi, de a beauty szcénába az utóbbi időben sikeres vállalkozóként, saját márkával belépő Lilu (Body+ME) és Ördög Nóra (Nora Beauty) is személyesen részt vesznek az eseményen.

Kíváncsi vagy a puha és egészséges bőr titkára? Szeretnél ragyogó tincseket és megismernéd a legújabb hajápolási trendeket? Netán új arcápolási rutinra van szükséged? Ha mindhárom kérdésre igennel válaszoltál, akkor ez a nap neked, rólad szól. Az egésznapos expo során lehetőséged nyílik megismerni a legújabb és legnépszerűbb magyar, valamint nemzetközi márkák szépségápolási termékeit. A standoknál izgalmas nyeremények, bemutatók és profi szakértői tanácsok, tippek várnak” – invitálnak a szépségnapra a szervezők.

Az eseményre a 2000 fős előregisztráció rekord gyorsasággal, már a megnyitást követő harmadik napon betelt. Nem érdemes azonban csüggedni annak sem, aki lemaradt akár a csomagokról, akár a teljes regisztrációról: a helyszínen számos program, nyereményjáték és helyszíni ajándék várja majd a látogatókat.

A belépéssel pedig a kora délutáni órákban érdemes még az előzetesen nem regisztráltaknak is megpróbálkozni a helyszínen.

„Régi vágyunk volt a Rossmann-nál, hogy létrehozzunk egy olyan eseményt, amely lehetőséget biztosít a nálunk kapható márkák számára, hogy a boltok polcain kívül is bemutatkozhassanak a vásárlóknak. Az utóbbi években sokat fejlődött a szortimentünk, különösen az arcápolás és a magyar termékek kategóriájában, ám a fejlődés önmagában nem elég, rendkívül fontosnak tartjuk azt is, hogy ezeket a szuper újdonságokat minél szélesebb közönséggel tudjuk megismertetni és megszerettetni. A Beauty Expo kiváló alkalom erre, egy igazi szépségnap, ami a felfedezésről szól. Külön öröm, hogy mindezt a Krémmániával közösen tudjuk megvalósítani, hiszen az ő közösségük épp olyan elkötelezett a minőség iránt a szépségápolásban, mint a Rossmann” – mondta el Varga Anita Ágnes a Rossmann marketingvezetője.

A kiállítók standjai mellett számos izgalmas előadást, színpadi beszélgetést is meghallgathatnak az érdeklődők a délután folyamán. Az arcápolás, smink, hajápolás témaköre mellett a kéz-, köröm- és lábápolás, sőt a férfiak és az ápoltság témaköre is porondon lesz, többek között olyan szakértők és hírességek bevonásával, mint Pohorelli Betti sminkes, Bauer Évi a Krémmánia főszerkesztője vagy Viszokok Fruzsi.

További részletek: beautyexpo.rossmann.hu

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 


 

Olvasta?

Tipp

Időrendben

« Május 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Tartalom galéria

Cégmarketing trendek –  Legyünk jelen egyszerre mindenhol!  2024. május 30.

Cégmarketing trendek – Legyünk jelen egyszerre mindenhol! 2024. május 30.

More details
Megalkották az első magyar AI alapú éttermi asszisztenst

Megalkották az első magyar AI alapú éttermi asszisztenst

More details
Az akadálymentesség elengedhetetlen szempont az épületek tervezése során

Az akadálymentesség elengedhetetlen szempont az épületek tervezése során

More details
Nem tart még ott az ingatlanpiac, hogy árat lehessen emelni

Nem tart még ott az ingatlanpiac, hogy árat lehessen emelni

More details
A Balaton a legnépszerűbb a nyaralóvásárlók körében

A Balaton a legnépszerűbb a nyaralóvásárlók körében

More details
Jó hírek a logisztikában: hosszútávú előnyre tesz szert, aki az ergonómiába fektet

hírek a logisztikában: hosszútávú előnyre tesz szert, aki az ergonómiába fektet

More details
Hétvégi tippek, kulturális programajánló

Hétvégi tippek, kulturális programajánló

More details
Hamarosan a használt lakásokra is megjelennek az uniós energetikai elvárások

Hamarosan a használt lakásokra is megjelennek az uniós energetikai elvárások

More details
Nyolcmilliárd forintot lopnak el a magyar bankkártyákról évente

Nyolcmilliárd forintot lopnak el a magyar bankkártyákról évente

More details