Nyomtatás

Új lehetőség a kkv-k számára: ezekre az EU-s forrásokra lehet pályázni

2023-06-20 638

2027-ig összesen 377 milliárd eurót különített el az Európai Unió az úgynevezett új prioritásokra, 24 szakmai program keretében. A pályázatokkal elérhető forrással olyan projekteket finanszíroznak, amelyek példamutatóak az Unió számára. Ezekre a forrásokra budapesti kkv-k is pályázhatnak – a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) és a Magyar Fejlesztésösztönző Iroda (MFOI) erről tartott információs napot a vállalkozások számára.

Az „Uniós finanszírozási lehetőségek vállalkozásfejlesztési célokra” nevű információs rendezvényen a „Zöld átállás támogatására” és a „Digitális és új technológiákra, innovációkra” elérhető forrásokat tekintették át az MFOI tanácsadói, a BKIK szakértői pedig a pályázás menetét ismertették, és azt is megmutatták, milyen szervezeti átalakításokra lehet szükség ahhoz, hogy egy vállalat sikeresen végig tudjon vinni egy pályázati projektet. A résztvevők emellett jó gyakorlatokat, sikertényezőket is megismerhettek mindkét területről.

A teljes cikk: Új lehetőség a kkv-k számára: ezekre az EU-s forrásokra lehet pályázni

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság