Nyomtatás

A mélyrepülés ellenére ez lehet a kiút az építőiparban

2023-03-30 503

Az ágazat azért tud folyamatosan növekedni, mert nemcsak az alapanyagárak emelkednek óriási ütemben, hanem a kereslet is nagy – mondta a Construma és a HungaroTherm kiállításigazgatója.

Baranyai Gergő arra számít, hogy növekedési pályán fog maradni az építőipar, de ezzel együtt jelentős lesz a mérséklődés. Úgy véli, hogy ilyen időszakokban a megrendelések a többi között a felújítások és az épületgépészet felé fordulnak.

Március 29. és április 2. között rendezik meg a szakma csúcstalálkozójának számító 41. Construma Nemzetközi Építőipari Szakkiállítást, és vele egy időben a HungaroTherm, valamint az OtthonDesign kiállításokat is.

Középpontban ezúttal a jövő építőipari kihívásai, az energiahatékonyság, az energiatakarékos otthonok és a fenntarthatóság állnak. A kiállítás igazgatója arról is beszélt a Trend FM-nek, hogy az ágazatban mindig nagy az emberhiány, de már egyre kevesebben mennek el külföldre dolgozni.

Baranyai Gergőt Némedi Kincső kérdezte a részletekről a Trend FM-en az Ingatlanpiac és Építőipar Hetén! >>

 

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság