Nyomtatás

Berúgták az ajtót a kínai autók Magyarországon: tényleg ez az új ár-érték bajnok?

2022-12-05 623

Több modelljét is harcba küldi a magyar piacon az MG, az angol márkát most a kínaiak élesztették újra, a stratégiájuk pedig egyértelmű: úgy ajánlanak korrekt autót, hogy közben lényegében minden vetélytárs alá ígérnek. De ez elég lesz a sikerhez? A Pénzcentrum a márka plug-in hibrid modelljét, az EHS-t tesztelte: többek között arra voltunk kíváncsiak, kell-e félni a kínai kocsiktól, és megnéztük, hozza-e az ígért fogyasztási számokat.

Felült a halott: a kínaiak tényleg megcsinálták, sikerrel élesztették újra az egykoron jobb napokat is látott MG-t, ami már a magyar piacra is betört. Méghozzá egy igen erős ajánlattal. Az alapmodell, a ZS tesztje még hátra van itt a Pénzcentrumon, de látatlanban annyit megelőlegezhetünk neki, hogy 6 699 000 forintos árával elég komoly kihívója lehet a magyarok kedvenc autóinak: a méretben is hasonló suzuki Vitara legkevesebb 300 ezer forinttal kerül többe alapáron, az S-Cross pedig - kimondani is meredek - 7,5 millió forintról indul a kereskedésekben.

A teljes cikk: Berúgták az ajtót a kínai autók Magyarországon: tényleg ez az új ár-érték bajnok?

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság