Nyomtatás

Hódít a legújabb legális rezsitrükk Magyarországon: így foghatsz súlyos pénzeket a csekkeken 2022-ben

2022-02-28 550

A magyar lakosság igénye az okos megoldások iránt a hűtés és a fűtés téren is egyre inkább nő, ez pedig nem csak az építkezőkre, hanem a felújítókra is igaz. De nem csak kényelmesebb otthonokra vágyunk, hanem szeretnénk az idei évet – az egyre szélsőségesebb időjárási viszonyok ellenére is – alacsonyabb fűtés-hűtés számlával zárni.

A téma szakértői szerint 2022-ben az okos felületfűtési és hűtési rendszerek további térnyerése várható, az év slágere pedig a régebbi fűtési rendszerek „felokosítása” lehet.

Az épületek felelősek a világ energiafelhasználásának 40 százalékáért, ráadásul 2021-től Magyarországon az új építésű ingatlanok energiaigényének 25 százalékát megújuló energiaforrásból kell fedezni.  Nem csoda, hogy az ágazat egyre inkább a hatékony és környezetbarát otthoni energiagazdálkodás felé fordul.

A magyar építők körében is egyre népszerűbbek a falakba, illetve a padlóba és a mennyezetbe építhető felületfűtési és hűtési rendszerek, melyek a hagyományos radiátoroknál sokkal egyenletesebben adják le a hőt, kiváltják a légkondicionálókat, ráadásul lényegesen csökkentik az energiafelhasználást. Okostermosztátok segítségével a felületfűtést és hűtést együtt is lehet vezérelni, sőt, a rendszerbe a megújuló energiaforrások is integrálhatók.

A teljes cikk: Hódít a legújabb legális rezsitrükk Magyarországon: így foghatsz súlyos pénzeket a csekkeken 2022-ben

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság