Nyomtatás

A Fény Mestere – Master of Light 2021

2021-11-15 594

A Lisys-Project Kft. idén újra díjazza a világítás területén jövőbe tekintő megoldásokat. A 2015-ben alapított, a világítási kultúra fejlődését támogató és arra a szakmai körök figyelmét irányító A Fény Mestere – Master of Light világítástechnikai díjra újra várják a pályázatokat 2022. február 6-ig.

Amikor 2015-ben megalapítottuk A Fény Mestere – Master of Light világítástervezési nívódíjat, csak bízhattunk abban, hogy a szakma nyitottan fogadja kezdeményezésünket. A beérkező pályaművek nagy száma nemcsak megtiszteltetés, de a legnagyobb elismerés is számunkra.

Az idén ötödik alkalommal kiírt pályázatra beérkezett anyagok értékelésére jövő évben ül össze az üzleti érdekektől mentes, hatalmas tapasztalattal rendelkező, az építészetet és a hozzá kapcsolódó társterületeket képviselő szakmai zsűri. A pályázatok benyújtásának határideje: 2022. február 6. (vasárnap).

Az elmúlt hat évben hosszú utat jártunk be. Egyszerűsítettük a pályázat beadásának feltételeit, a díjátadót informális, ugyanakkor magas szakmai tartalmú rendezvénnyé tettük, amolyan közösség formáló, kétévente ismétlődő találkává, ahová egy egyszerű regisztráció után mindenkit várunk szeretettel. A célt azonban sosem felejtettük el: a kiemelkedő szakmaiság, a kreatív látásmód és az innovatív megoldások elismerése. A Fény Mestere kezdeményezés legfőbb szerepe, hogy a színre lépés lehetőségét biztosítsa az újnak, az eredetinek, platformot adjon az eszmecseréknek, az álláspontok ütköztetésének és a kivételes munkák közös ünneplésének. A díjátadó gálákat követő rengeteg pozitív visszajelzés alapján úgy látjuk, hogy jó úton járunk.

A teljes cikk: A Fény Mestere – Master of Light 2021

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság