Nyomtatás

Magyar döntős a New York-i dizájnversenyen

2021-10-20 456

A Gold Key Awards vendéglátóipari designversenyen Varró Zoltán és csapata, a Varrodesign döntőbe került a tatai Platán melletti várárok kortárs hasznosításával - tájékoztatta lapunkat a társaság. A Varrodesign munkáját 400 pályázó közül választották a vendéglátóipari design legrégibb és legrangosabb díja, a Boutique Design magazin által odaítélt Gold Key Awards for Excellence in Hospitality Design döntősei közé, ezúttal a legjobb specialty design – spákat, fitnesz és wellness létesítményeket, kaszinókat, egyéb különleges szálláshelyeket és vendéglátóipari egységeket magában foglaló – kategóriában.

Az elismeréseket november 15-én gálavacsorán adják át a New York-i Ciprianiban.

„Nagy megtiszteltetés, hogy egy újabb munkánkat tartja érdemesnek a szakma erre a díjra. Nagyon erős az idei mezőny, hisz a Platán Tata Mirror Spa a Chief női klub chicagói székhelyével, a montenegrói One&Only Portonovi luxushotellel, illetve Szentpétervár egyik legrégebbi és történelmi jelentőségű fürdőházával, a Voroninskie Banival versenyez a legnagyobb hatású és leginnovatívabb design munkákat jutalmazó elismeréséért” – mondja Varró Zoltán. 

A teljes cikk: Magyar döntős a New York-i dizájnversenyen

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság