Nyomtatás

Újabb világrekordot állított be a Prémium Médiaválogatott Harkányban

2021-10-05 836

A Prémium Médiaválogatott csapata sosem pihen. Egy újabb különleges világrekord pattant ki a fejükből. Ami nem más mint a fantasztikus magyar találmány a teqball asztalon játszható Teqtenisz. A rekorderek már reggel 10 órától kezdték a játékot, és este 10 óráig játszottak megállás nélkül. A párosok folyamatosan cseréltek a maratoni rekordon. Többszörös világrekorder csapat, szokás szerint beleadott apait, anyait még egy kis háziversenyt is szerveztek a rekord beállításakor.

A túlzott lelkesedés néha balesethez is vezethet, sajnálatos módon Beleznay Endre járt pórul, aki egy óvatlan mozdulattal kicsit nagyobbat lépett, és beszakadt a lovaglója, de nem mentő, hanem egy mentő ötlet jutott eszébe. Endre azonban nem adja fel egyhamar, egy rögzítő kötés felrakása után folytatta a rekordot.- A rekord előtt éreztem, hogy kicsit fáradtak az izmaim, de a jó társaságban mindig lelkesebben játszik az ember.

Éppen Katus Attila és Keller Józsi páros ellen játszottunk vérre menő csatát, a partnerem, Fischer Norbi háta mögül kiugorva szerettem volna visszaadni a labdát, egy hosszabbat léptem, és már meg is volt a baj - meséli Beleznay Endre.

A Teqtenisz Maratoni rekordjának rekorderei:Katus Attila, Botka István, Keller József, Boda Gábor, Fischer Norbert, Jójárt Richárd, Ács Cintia, Kiss Endre, Török László, Beleznay Endre, Somogyvári Kata, Tóth Marianna, Földesi János.A rekord végén egy rögtönzött koncert sem maradhatott el a Hotel & More szállodákat üzemeltető cég által vezetett Park Hotel Harkány fürdőterében, Ács Cintia, csodálatos hangú énekesnő különleges érzéseket varázsolt a szállodában.Hogy mi lesz a következő világrekord kísérlet, az hamarosan kiderül?!

 


A helyszínt és az ellátást a Park Hotel Harkány biztosította. Az energiát és a finom ebédet a Vital Konyha ajánlotta fel. Természetesen folyadékpótlás nélkül lehetetlen feladat lett volna teljesíteni a rekordot. A Fruttamax szörpök és a Fruttamax VITALITY vadonatúj termékcsalád és a PI AQUA biztosította. A rekord végén egy fantasztikus vacsora után nem maradhatott el a jól megérdemelt STIER pince által felajánlott borválogatás elfogyasztása.


I Forrás: Üzleti Hírszerzés

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság