Nyomtatás

Webshippy Next - Amazon-robotizáció, aznapi kiszállítás és nemzetközi terjeszkedés

2021-07-13 375

Nagy bejelentések a Webshippy éves e-logisztikai innovációkat bemutató rendezvénysorozatán.A Webshippy éves e-logisztikai innovációkat bemutató rendezvénysorozatának első eseményét 2021-ben a Budapest Music Centerben rendezték meg, június 30-án.

A rendezvényen Perényi András, a vállalat ügyvezetője jelentette be az idei év legjelentősebb e-logisztikai fejlesztéseit és a cég jövőbeli terveit: munkába állnak a csúcstechnológiás robotok a cég budapesti logisztikai központjában, elindul a Webshippy Prio aznapi kiszállítási rendszere, elérhetővé vált a Webshippy saját szoftveres megoldása, és hamarosan a nemzetközi piacokon is folytatódik a Webshippy-Trans-Sped stratégiai együttműködése.

A Webshippy 2016 elején kezdte meg működését Magyarországon, mint az első, teljes körű fulfillment és dropshipping szolgáltatást nyújtó, innovatív startup. A jelenleg 130 embert foglalkoztató Webshippy 5 évvel az indulását követően saját iparágának egyik legnagyobb szereplőjévé nőtte ki magát, és a most bejelentett fejlesztésekkel Magyarország és Közép-Kelet-Európa egyik legegyedülállóbb fulfillment rendszerét alkotta meg.

"Jelenleg havonta 100-150 ezer csomagot kézbesítünk, a napokban pedig sikeresen átléptük 2 milliomodik csomagot is. Számomra az eredmények igen impresszívek! A webáruházak kiszállított csomagjai által generált árbevétel az elmúlt 1 évben több mint 11 milliárd forintot tett ki. A Webshippy pedig az előző hónapban átlépte az 1 milliárdos árbevételt is, aminek rendkívüli módon örülünk, azonban ez még csak a kezdet, sok munka és innováció vár ránk a jövőben is" - számolt be Perényi András, a Webshippy ügyvezetője a cég eddigi sikereiről.

 

A teljes cikk: Webshippy Next - Amazon-robotizáció, aznapi kiszállítás és nemzetközi terjeszkedés

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság