Nyomtatás

Magyarországra jön a Bloomberg

2021-03-16 477

A Media1 értesülése szerint már a héten találkozhatnak az ismert amerikai médiamárka egyes tartalmaival a magyar olvasók. A Media1.hu információi szerint több hónapos előkészítés követően lép be a magyar médiapiacra a Bloomberg, a világ legismertebb médiamárkáinak egyike.

A Bloomberg korábban fejvadászok és közvetítők segítségével különböző meghatározó magyarországi lapok, például a HVG és a 24.hu munkatársaival is tárgyalásokat folytatott szigorú titoktartási kötelezettség aláírása mellett. Végül a Bloomberg egy magyarországi partnerrel kötött megállapodást, akik ténylegesen megjelenítik majd a Bloomberg tartalmait.

Kétrétű megállapodást kötött a Bloomberg a magyar partnerrel

Értesülésünk szerint a Bloomberg magyarországi megjelenése kételemű lesz.

Egyrészt magyarul lehet majd elolvasni a Bloomberg egyes tartalmait, másrészt magyarországi partnerük saját magyarországi tartalmat is előállít majd a Bloomberg neve alatt.

Az együttműködés nem csak cikkekre vonatkozik, ugyanis a Bloomberg erős digitális lábakkal is rendelkezik, van például műholdon is elérhető tévécsatornájuk (Bloomberg TV) is, így néhány videós tartalmuk is elérhető lesz magyarul.

Úgy tudjuk, a Bloomberg egyes tartalmai már a héten megjelennek magyar nyelven. Lapunk kereste a Bloomberget is az ügyben kérdésekkel – ha reagálnak, akkor erre még visszatérünk. Információinkat ugyanakkor az ügyben érintett több forrás is megerősítette már informálisan, és az indulás 100 százalékos bizonyosságúnak mondható.

A teljes cikk: Magyarországra jön a Bloomberg

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság