Nyomtatás

TOP50 – Csordás Imre: Bevált a szendvicsmodelles szállodaüzemeltetés

2023-02-10 691

Kilencedszer mutatja be a Turizmus.com TOP50-es kiadványa a magyar turizmus meghatározó szereplőit. Az Accent Hotels cégvezetője mind a kilenc számban szerepelt. 15 éves jubileumát ünnepelte 2022-ben az Accent Hotels. „A mögöttünk lévő évek üzleti sikerei és portfóliónk folyamatos bővülése visszaigazolta az általunk meghonosított üzleti struktúra, vagyis a szendvicsmodelles szállodaüzemeltetés létjogosultságát, miszerint az ingatlantulajdonos egy szállodaüzemeltetőt bíz meg a hotel irányításával, és szükség esetén a márkát egy franchise-partner hozza” – értékeli eddigi tevékenységüket Csordás Imre.

Jelenleg 20 magyarországi és 6 ausztriai hotelt üzemeltetnek hazánk egyik legnagyobb független szállodaüzemeltető vállalataként. Május közepétől ők menedzselik a kecskeméti Aranyhomok Business-City-Wellness Hotelt, júniusban pedig a festői Stubai-völgyben található négycsillagos Sporthotel Cristall csatlakozott sokszínű portfóliójukhoz, amelyben a síhotelektől a kastélyszállón és az üzleti szállodákon keresztül a négycsillagos wellnesshotelekig minden fellelhető. A lánc által üzemeltetett közel 1900 szállodai szobában 650 munkatárs dolgozik a vendégek kényelméért, az ő napi feladataikat további 41 kolléga támogatja a lánc budapesti központi irodájából.

A teljes cikk: TOP50 – Csordás Imre: Bevált a szendvicsmodelles szállodaüzemeltetés

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság