Nyomtatás

Újabb két szálloda Az Év Hotele döntőjében

2022-11-16 735

Az Év Hotele közönségszavazásban az alföldi és a balatononi régió után Északkelet-Magyarországon is győztest hirdettek. A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szakmai támogatásával, illetve az Interakció Produkció által szervezett televíziós hotelverseny három régiójából összesen már hat szálloda jutott be a döntőbe.

Októberben a Északkelet-Magyarországon zajlott Az Év Hotele verseny idei 3. régiós versenye. Ebben a régióban 6 szálláshely harcolt a régió győztes címért, és a fináléba jutásért. A nézők döntése alapján a térség idei legjobb szállodája a sárospataki Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa****superior lett, amely a szavazatok 28%-át kapta.

A voksok 18%-át begyűjtve a régió második helyezettje a mezőkövesdi Balneo Hotel Zsóri Thermal & Wellness**** lett. Ezzel az eredménnyel ez a szálloda is automatikusan bejutott a döntőbe.

A teljes cikk: Újabb két szálloda Az Év Hotele döntőjében

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság