Nyomtatás

Takács Márton: Itthon is érvényesülnek a nemzetközi hotelpiaci trendek

2022-03-02 697

Tíz év szállodaiparra, turizmusra és stratégiára fókuszáló tanácsadói munka után nagy változást hozott a 2021-es év Takács Márton életében: a szakember a Moore Global Budapesten nyíló irodájában a Hotel és turizmus tanácsadói divízió vezetője lett. Sikeres éven, izgalmas projekteken vannak túl.

A Magyarországon újonnan piacra lépő cégcsoport szakterülete a stratégiai és fejlesztési tanácsadás, szoros együttműködésben tulajdonosokkal, fejlesztőkkel, finanszírozókkal, üzemeltetőkkel, önkormányzatokkal.

„Cégcsoportunk különlegességét a struktúra gazdagsága és a szolgáltatások komplexitása adja. Üzletágaink egymást segítik, a nemzetközi háttér dinamizmust ad, a kettő együttesen nagy hozzáadott értéket jelent” – vázolta fel a vállalatban lévő erőt a szakember. Irodájuk már az első évben komoly piaci részesedést szerzett, árbevételben és a munkatársak számában – a különböző üzletágaknál együttesen jelenleg 110 fő dolgozik – egyaránt hozta a stratégiai célokat.

A teljes cikk: Takács Márton: Itthon is érvényesülnek a nemzetközi hotelpiaci trendek

 

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság