Nyomtatás

Megnyitotta első üzletét az Aldi ebben a vármegyében

2023-03-13 768

Nógrád vármegye első Aldi üzlete nyílt meg március 9-én Balassagyarmaton, a 22-es főút mentén, melynek a helyiek is rendkívül örültek – írja a Liner. A nyitás alkalmából az áruház számos terméket akár 70%-os kedvezménnyel kínál.

Az első üzlet megnyitására talán azért is kellett ennyit várni, mert Nógrád a legkisebb lakosságú, és területileg is az egyik legkisebb megye Magyarországon. A Balassagyarmat belvárosban található épület felújítását még tavaly ősszel kezdte meg az Aldi, amit gyalog, kerékpárral, gépjárművel és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközelíthető.

Az áruházlánc ígérete szerint itt is vállalattól már megszokott, országosan egységes választék található. Az állandó kínálatban 1800-nál több, folyamatosan alacsony áron kapható, 80%-ban saját márkás termék érhető el, ezen felül az áruházlánc szezonális árucikkekkel is várja a vásárlókat. 

A zöldség és gyümölcs pulton jellemzően magyar forrásból származó élelmiszerek közül lehet válogatni. Az áruházlánc frisshús-kínálatának állandó tagjai 100%-ban magyar tartásból, vágásból és feldolgozásból kerülnek a polcokra. De kiemelt figyelmet fordítanak az ételintoleranciával élőkre és az egészségtudatos életmódot követőkre.

A teljes cikk: Megnyitotta első üzletét az Aldi ebben a vármegyében

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság