Nyomtatás

Új bevásárlóközpont épül a Jancsárkertben, ahol a piac is megújul

2022-11-21 898

Egy 7777 négyzetmétert érintő beruházás veszi kezdetét hamarosan Székesfehérváron. A fejlesztésnek köszönhetően 2023 októberére egy olyan bevásárlóközpont jön létre, ahol a vásárlók a hét minden napján hozzájuthatnak háztartási eszközökhöz, előre csomagolt és friss háztáji élelmiszerekhez egyaránt.

A Balatoni út 10. szám alatt lévő ingatlan – amit a székesfehérváriak a Jancsárkert termelői piac és kézművesvásár állandó helyéül ismernek – tulajdonosa, a Korbély Ingatlanhasznosító Kft. mintegy másfél milliárd forintos beruházást indít ezen a területen. A fejlesztés három fő elemből áll: felújítják a Jancsárkert termelői piac épületét, megépül egy teljesen új EcoFamily Áruház, ami mellett egy látványpékség is helyet kap, és bővítik a parkolóterületet. A beruházás célja, hogy a vásárlók a hét minden napján, kedvező áron, egy helyen juthassanak hozzá magas minőségű csomagolt élelmiszerekhez, háztartási cikkekhez, vegyi, háztartási papír és édesipari termékekhez, valamint közeli háztáji gazdaságokból származó friss zöldségekhez, gyümölcsökhöz, tejtermékekhez, pékáruhoz és füstölt húsokhoz.

A teljes cikk: Új bevásárlóközpont épül a Jancsárkertben, ahol a piac is megújul

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság