Nyomtatás

A Westend rejtett titkai – Újabb futurisztikus megoldások a bevásárlóközpontban

2022-07-18 966

Egy teljes szakágat felölelő szakértői csapat dolgozik azon, hogy a Westend, illetve a hozzá kapcsolódó irodák és szálloda minden nap felkészülten várhassa az odaérkezőket. Minden felújítás, innováció vagy jövőbeli eszköz az ő kezük alatt kerül be a bevásárlóközpontba. Potoczki Gábort, a Westend beruházásmenedzsment vezetőjét kérdeztük többek között arról, hogy hogyan képzelik el Magyarország egyik legfontosabb kereskedelmi központjának jövőjét, milyen átalakításokon ment keresztül a ház, és mik várhatók még idén, illetve a következő öt évben.

Hogyan áll össze a Westend projektmenedzselése? Milyen feladataik vannak?

A Westend bevásárlóközpont mellett az irodaház, valamint a szálloda is hozzánk tartozik, folyamatosan bővülő csapatként egyre több beruházási feladatunk van, és most érünk éppen egy ötéves terv végére. Ez a felújítási program különösen jól sikerült, rengeteg új technológia alkalmazására sor kerítettünk, sok újítást sikerült véghez vinni. Csak hogy egy példát említsek, a teljes hűtési rendszer primer köri részét moderniz

A teljes cikk: A Westend rejtett titkai – Újabb futurisztikus megoldások a bevásárlóközpontban

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság