Nyomtatás

Eddigi történetének legnagyobb tranzakcióját zárta az Adventum

2022-06-20 855

Sikeresen zárult az Adventum Csoport eddigi legnagyobb akvizíciós ügylete: a TESCO által fémjelzett, Magyarországon és Csehországban összesen 18 kiskereskedelmi parkból álló portfólió 360 000 négyzetméteres összterülettel, több mint 900 bérlővel. A tranzakcióval az Adventum által kezelt vagyon elérte az 1 milliárd eurót.

Bárány Kristóf, az Adventum alapító partnere kiemelte: “A globális tőkepiacokon az elmúlt hónapokban tapasztalt bizonytalanság ellenére a tranzakció lebonyolítását a befektetőink és a finanszírozó bankok egyaránt támogatták. A piaci turbulenciák példátlan időszakában ez a befektetésünk kiszámíthatóságot és biztonságot kínál az Adventum befektetői számára többek között azért, mert inflációval korrigált hozamot és robusztus cash flow-t biztosít. Az ESG-re fókuszált felújítási programunk végrehajtásával, a bérlői kínálat helyi és nemzetközi bérlőkkel való további diverzifikációjával úgy gondoljuk, ez a kiskereskedelmipark-portfólió képes lesz még jobban kiszolgálni a magyar és cseh fogyasztók igényeit.”

Teljes cikk: Eddigi történetének legnagyobb tranzakcióját zárta az Adventum

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság