Nyomtatás

A WELL meghódítja a munkaerőpiacot. Ezek az irodák lesznek a slágerek

2023-03-21 650

Az irodakultúra folyamatos változásai elhozták a dolgozói jóllét korát. Az Amerikából hódító útjára indult WELL rendszer nem véletlenül az egészséges munkahely kialakítására összpontosít, amely ráadásul a pandémia következményeként még fontosabb szemponttá vált a munkaerőpiacon. Mentális és fizikai egészség, csökkenő hiányzások és fluktuáció, produktivitás és office branding – ezek a kulcsszavak.

A WELL számos szempont alapján minősíti az egyes irodákat, többek között a megfelelő fényre, levegőre, szellőztetésre, vízre, egészséges ételre és életvitelre és komfortos környezetre összpontosít. Az így kialakított iroda egyre több helyszínen bizonyít, hiszen csökkenti a hiányzások számát és a fluktuációt, növeli a termelékenységet, azaz a produktivitást és támogatja az office brandinget is.

Az International WELL Building Institute által közzétett „Investing in Health Pays Back: The Growing Behind the Business Case for Healthy Buildings and Healthy Organizations” összefoglaló elemzéséből szemezgetünk, ahol konkrét munkahelyi eredmények mutatják be a WELL rendszer pozitív hatásait az egyes munkavállalóra és az egész vállalatra vonatkozóan.

A teljes cikk: A WELL meghódítja a munkaerőpiacot. Ezek az irodák lesznek a slágerek

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság