Nyomtatás

Exkluzív biliárdterem az Office Garden egyik irodájában

2022-10-24 683

Van egy iroda a 11. kerület új üzleti negyedében, ahol a „nappaliban” egy biliárdasztal áll. Ezen csak a BCA Hungary alkalmazottai játszhatnak, akik ugyan nem biliárdőrültek, azonban új irodájuk belsőépítészeti tervezését gond nélkül elölről kezdték, amikor felmerült a fúziós biliárdasztal ötlete.

Az exkluzív kivitelű, néhány mozdulattal tárgyalóasztalból biliárdasztallá varázsolható „kétéltű” asztalokat készítő Fusiontables weboldalán hamarosan eléri a tízmilliót a lejátszott biliárdpartik számlálója. Ennyi alkalommal játszottak a cég által forgalmazott fúziós asztalokon szerte a világon. Az álomhatár átlépésére irányuló törekvésekből nyár óta a BCA Hungary munkatársai is kiveszik a részüket.

Ahol a hibrid régóta megszokott

Az üzleti és IT tanácsadással, informatikai megoldások szállításával, tesztelésével, robotizált folyamatautomatizálással foglalkozó BCA Hungary azon kevés hazai cégek egyike, ahol nem a pandémiával honosodott meg a hibrid munkavégzés. „Mivel munkatársaink részben az ügyfeleinknél, részben otthonról dolgoznak, ezért az iroda legalább annyira találkozóhely, közösségi tér, mint amennyire az elmélyült munka helyszíne” – mondja Deák András ügyvezető igazgató. Emiatt már az előző irodájukban is nagy hangsúlyt fektettek azokra a terekre, ahol kötetlenül lehet beszélgetni vagy akár játszani, hiszen ezek, ahogy az ügyvezető fogalmaz, „elengedhetetlen kellékei a kreativitás felpörgetésének”. Így aztán amikor felmerült az új iroda gondolata, biztosak voltak benne, hogy azt a korábbihoz hasonlóan alakítják majd ki, de arányaiban nagyobb közösségi térrel és több kikapcsolódási lehetőséggel.

„Az új iroda kiválasztása és tervezése egybeesett a világjárvány lecsengésével”

– meséli Deák András.

Akkor még nem látszott, hogy vége lesz-e, az pedig még kevésbé, hogy mi lesz az „új normális”. Ezért több csoportot alakítottak ki a kollégákból, és velük közösen gondolkodtak arról, hogyan fognak a jövőben dolgozni. És persze arról, hogy ehhez milyen irodára lesz szükségük, amihez a munkatársak érdeklődését, hobbiját is figyelembe vették: például azt, hogy melyek a kedvenc játékok a csapatépítőkön és egyéb munkahelyi eseményeken.

A teljes cikk: Exkluzív biliárdterem az Office Garden egyik irodájában

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság