Nyomtatás

Brutális változások előtt a hazai építőipar! - Senkit nem fog kímélni!

2023-10-04 673

A világ számtalan iparágában zajlik folyamatosan a digitális forradalom és nincs ez másként az építőiparban sem. A világ egyes részein azonban kilométerekkel járnak előttünk, így az egyetlen esély, hogy rohamlépésekkel zárkózunk fel, különben sokan kereshetnek új hivatást maguknak. A kulcs azonban nem a digitalizáció és az innováció, az csupán az eszköz! A cél az egyre nagyobb nyomást jelentő zöld kritériumok teljesítése, a nehezedő finanszírozási környezetben a költségek csökkentése és racionalizálása, valamint az építőipar humán erőforrásának újrastrukturálása. A törvény erejével forgatják fel az egész szektort, amint életbe lépnek a legújabb állami szabályok! Ne maradjon le Ön se az építőipar legfontosabb őszi csúcstalálkozójáról!

A technológiai újítások, a digitalizáció és robotizáció, a legmodernebb gyártási, termelési és kivitelezési folyamatok elképesztő sebességgel hatják át és formálják az építőipar minden szeletét és szereplőjét, a tervezéstől a kivitelezésig. Az építőipar előtt álló kihívások, legyen az a költségek racionalizálása, a hibák számának csökkentése, a fenntarthatósági célok teljesítése, a határidők tartása mind-mind a technológiai fejlődés segítségével érhetőek el. De megtalálni a legjobb megoldást, a legújabb fejlesztéseket nem könnyű. A Graphisoft-Portfolio Construction Technology & Innovation konferenciánk ebben kíván évről-évre segíteni és a szereplőket összehozni.

A teljes cikk: Brutális változások előtt a hazai építőipar! - Senkit nem fog kímélni!

 

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság