Nyomtatás

560 milliós sikkasztás: több mint háromszáz pénzeszsákot rakott át a saját kocsijába

2012-10-05 1162
Az első fokon kiszabott kilenc év helyett jogerősen hét és fél év börtönbüntetést szabott ki a Debreceni Ítélőtábla csütörtökön arra a férfira, aki 2009-ben a munkahelyéről, egy pénzszállító cég miskolci telephelyéről ellopott 560 millió forintot.

A vádlottat 2012 májusában mondta ki bûnösnek a Miskolci Törvényszék különösen jelentős értékre elkövetett sikkasztás és más bûncselekmények elkövetésében.

A cégnél diszpécserként dolgozó férfi 2009. szeptember 5-én hajnalban a telephelyen kikapcsolta a kamerarendszert, majd a saját autójával a zsilipbe állt. A kamerák 57 percig nem mûködtek, a férfi ez idő alatt több mint háromszáz pénzeszsákot rakott át a saját kocsijába, majd a pénz szállítására használatos biztonsági ládákat szabályosan leplombálta – erősítette meg a TV2 Tények címû mûsorában elhangzottakat Fórizs Ildikó, a táblabíróság sajtószóvivője.

(MTI/Üzleti Hírszerzés)

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolódó elemek

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság