Nyomtatás

Megújult levelezésbiztonság a Sunbelttől

2009-09-18 770
A Sunbelt Software bejelentette a Microsoft Exchange környezethez készülő biztonsági szoftverének legújabb változatát. A Ninja Email Security utódterméke ezentúl VIPRE Email Security for Exchange néven érhető el, amely csupán az első lépés a Sunbelt termékpalettájának változásában....

... hiszen a biztonsági programokat fejlesztő cég, a jövőben a VIPRE terméknév alatt egy teljes programcsaládot fog kínálni, amely magában foglalja az egyéni és vállalati felhasználók számára készülő levelezésbiztonsági, antivírus, kémprogram-eltávolító és végpontvédelmi termékeket.

Az új VIPRE Email Security számos spamszûrő motor mellett dupla vírusvédelemmel is büszkélkedhet, aminek egyik pillérét immár a VIPRE anti-malware keresőmotor alkotja. Ennek révén lehet védekezni a legkülönfélébb káros csatolmányok, vírusok, trójaiak és kémprogramok ellen egyaránt, míg az MX-V virtualizáció az asztali vírusirtónál bevált, virtuális környezetben futó kódelemző módszerekkel szûri ki az ismeretlen károkozókat.

"A Sunbelt erőssége, hogy a rendszergazdák számára eszközt ad a többrétegû, időtálló levelezésvédelem egyetlen rendszerben történő megvalósítására, ami mindenki számára elérhető, nagyvállalati színvonalú vírus- és spamszûrést biztosít. A VIPRE Email Security for Exchange robusztus védelmet kínál anélkül, hogy jelentősen igénybe venné az Exchange szerver erőforrásait, vagy veszélyeztetné stabilitását." - mondta Alex Eckelberry, a Sunbelt Software elnök-vezérigazgatója.

A VIPRE Email Security for Exchange számos, független keresőmotort együttesen alkalmaz, köztük a világszerte több mint 850 millió postafiók védelmét ellátó Cloudmark Authority szûrőrendszert. Mivel a teljes szûrés a kiszolgálón történik, a munkaállomásokon semmilyen szoftvert nem kell telepíteni a védelemhez, és a végfelhasználók sem igényelnek külön oktatást a számukra transzparensen mûködő rendszer használatához.

A Sunbelt SMART csatolmányszûrő segítségével a VIPRE Email Security a valódi tartalom alapján képes azonosítani a fájltípusokat, akár a kiterjesztések mellőzésével is. A külső és belső levelezést egyaránt szabályozó csatolmányszûrő automatikus frissítéseivel a rendszer folyamatosan új fájltípusokkal bővül, a frissen sebezhetővé vált fájlformátumok így könnyen kitilthatók a hálózatból.

(Forrás: www.computerworld.hu)  

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolódó elemek

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság