Nyomtatás

A hidrogén a jövő? Magyarország is beszáll a fejlesztésekbe

2024-02-06 505

Kilenc közép-európai és balti állam hidrogénszervezetének képviselői írták alá Párizsban a 3 Tenger Hidrogén Tanács (3S) hivatalos együttműködését.

A Hyvolution hidrogéntechnológiai konferencián Lengyelország, a Cseh Köztársaság, Észtország, Litvánia, Lettország, Szlovákia, Szlovénia, Magyarország és Ukrajna szakmai szövetségei közös törekvést fogalmaztak meg. Céljuk, hogy feltárják azokat a szinergiákat, amelyek felgyorsíthatják és segíthetik a hidrogén technológiákra való átállást, és ezzel is segítik a nulla kibocsátású gazdasági célok elérését.

A Magyar Hidrogéntechnológiai Szövetség kommunikációs vezetője szerint a technológia biztonságos és rendkívül környezetbarát. Ugyanakkor fontos lenne, hogy ne csak a nagy államok, hanem térségünk is részt vehessen a különböző projektekben. Lakatos Attilát Németh László kérdezte a részletekről.

I Forrás: trendfm.hu

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság